Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom pa Bakiru ne gase vodu, čovjek je taman otišao na biro, sad mu je najpotrebnije da ima vodu na raspolaganju. Treba ujutro skuhat kafu, pa se bicnut, špricnut, okupat, pripremit za intervjue, eh kad bi bilo sve samo CV spremit....
Redukcija vode zbog nestašice u gradu jer sinoć i jutros palo toliko kiše da kanalizacija nije mogla osvojiti navalu, mora da je i brana popustila! Gasi vodu, kad pliva oko zgrada, ne mora ni u zgradama!
Boze dragi.. kao u Africi. jesu li i za ovo krivi Hrvati i Srbi ili mozda ste konacno skopcali da je za sve kriv SDA? F E K A L I S T A N
Kad su padavine češće onda puno manje kvarova ima na vodovodnoj mreži. Interesantno zar ne.
Ne treba Sarajlijama ni vode ni zraka. Njima je je dosta Kuran i kahva na Baščaršiji
Odmah poslije izbora krenulo po starom.Treba samo upratiti kako zrak iz dovodne cijevi nabija potrosnju na vodomjeru.Sigurno je da gradjani desetine kubika vode plate koju je zrak pred dolazak vode nabijo.
Tocno...
Dobro lakse napisati ko ce imati vodu
MEHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bakir kaže da vi volite pustinjake pa odlucio se prilagoditi, nema vode za Bošnjake. Pustinja u nastajanju