Komentari (865)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija gaduro nije ti mjesto u politici, nemas sanse nikakve, zna narod na sta si sve spremna, cist primjer je KCUS koji si unistila!
@bakirpinokio Koji je KCUS unistila?!... ovaj u Sarajevu nije nikad bolji bio...
Ko god da bude na glasackom listicu sa prezimenom Izetbegovic ce dobiti bar 200,000 glasova od onih glasaca koji ce misliti da se radi o Aliji... A kad bi ba listicu bilo samo prezime, onda minimalno 300.000 glasova...... Zvuci smijesno, mozda sam malo pretjerao sa brojevima, ali tako funkcionise glasacko tijelo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
MANI ZEMLJU KOJA BOSNE NEMA, I SEBIJE DA SE ZA PREDSJEDNICU SPREMA
@RasnaDojilja HAHAHA BAS TAKOO
OVA SEKARA GADNA JE PRVO TREBALA NA FACE LIFTING
Gospodja Adisa je jedna velika dama i njen rad je za svaku pohvalu sto se ne bi moglo rec za dinastijsku "prvu damu"
Velika podrška za Adisu
Podrska Adisi
Adisa imas veliku podrsku sa strane od građana
Ma kakva ova Bakirovca.Adisa je za nju nedodirljiva
Niko iz SDA vise nece biti u predsjedništvu.
Izetbegovici sto su vladali vladali su.Kraj je njihov poceo davno
jao nama jao nama sta nam se tek sprema
Narod vas je sit!!
Mlada, pametna,obrazovana, sposobna to je Adisa.Sve najbolje
Adisa samo naprijed
Samo Adisa dolazi u obzir.Ova druga je katastrofalna
Adisa je veliki potencijal.BiH treba ovakve zene u politici
Nije problem samo to što smo patrijarhalno društvo, nego što će mnogi uraditi sve da to i ostanemo... Ili će barem pokušati. Profesorica Omerbegović Arapović je obrazovana, inteligentna i uspješna žena koja može i želi dati svoj doprinos kako bi se stanje u državi poboljšalo. Takva osoba ne odgovara jedino onima koji imaju korist od trenutnog stanja.
Adisa ima veliku podršku ljudi koji vjeruju da BiH i njen napaćeni narod zadlužuju bolji život, koji cijene znanje, sposobnosti i iskustvo i kojima je dosta političara koji godinama lagodno žive na njihov račun..