Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Žiri Večernjakova pečata odlučilo je da u kategoriji “Političar godine” nema pobjednika, ustvari, svi su pobjednici. " ZEMLJO OTVORI SE
ZEMLJO OTVORI SE,MEHO KIPAJ KAMION KRECA DA ZEMLJA LAKSE SVARI GOVNA!
@DrOn4ever tanke jufke pravi coek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh sad kad ga nasi popljuju...pa onda jel nesto udijelio,nije li udijelio,pa onda papak radi u Hrvatskoj itd...zanima me ima li iko da nam valja.
Meni je Enis odlican. Zasluzeno je pobijedio titulu.
bogami Šmso poplava uspio, a svi ga zahebavali zbog portirskog posla...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaći i Čović je dobio večernjakovu nagradu za podnošenje aplikacije, dok istovremeno u stalnom zasjedanju sa Dodikom, sve radi na blokiranju puta BiH prema EU integracijama.
Dogodine u jedinstvenom.
Moj zemljak. Čestitam 🇧🇦🔝
A bjezite u pm i vi i enis papak
Kakav seljak Tešanjski
Dobar glumac ali seljacic koji se lakta i dao bi guze za uspjeh. Nista mu nije sveto. Unovcio i papu.
J'bo vas vecernji list i njihove nagrade. Jedne od najsovinistickijih novina tokom rata. I kakva ironija, vecernji list koji je iz Hrvatske bira osobu godine u susjednoj drzavi. Da su bar koje druge novine nego bas ovi nacionalisti.
opet si preskočio terapiju
@Richard Srca Lavljeg Mozda sam ja preskocio terapiju, ali to ne mijenja cinjenicu da je Vecernji List devedesetih sirio mrznju medju narodima.
Je li u Avazu opet cetnicki Vucko?
Ne, ove godine je Kolinda!
Koje licemjerstvo i privid je ova dodjela. Bolesne ambicije proeuropljana iz okoline Mostara umisljaju da su elita i svijet. Enis Beslagic ih ugasio govorom, zapravo, popisao se po svim prezervativima u publici. Obavezno nadjite i pogledajte. Enise kralju, care, šahu...
Ne znam eto, meni su on i Hadzihafizbegovic(eeeemacarena) skorz loši.....
kakav uspjeh .wow dobiti nagradu katolickog desnicarskog lista koji redovno siri mtznju prema narodu kojem pripadas bravomenise!
Pa živi od Hrvata i visi tamo, šta je čudno?
CUJ AN PAK SE NE CUDIM ZA ENISA ZAKAJ BIH:))))))))))) TISUCLJETNI SAN HRVATSKOJ JE DA IMAJU KOMICARA
Ma ko si?
A zašto su svi ovi tešnjaci malokrvni i blijedi?
zbog incesta i pedofilije
VOLIM ENISA,VOLIM MARKA,VOLIM MENDELU ,VOLI I DELFINE ....A TEK AMAZAONSKE SUME