Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska ima vise od jednog naroda. Samo kazem. Jer ovako izgledate kao fasisti kad pricate o srpskoj kao da ima samo jedan narod. Imaju tri naroda.
Bosnu i Hercegovinu naravno nikada ni ne spomene.
Tanko
Ova država je goli k
Na kraju ce mile kao milan martic kolona traktori ovaj put za rusiju
Idemooo opet
Ne zna se koji su gori
Ako moze Jelena da nam kaze koji gerilci ubise Dr. Mladenovica po kom je park gdje se okupljate dobio ime. Hvaaala!
da da thx
Vukan je legenda
Svaki dan sve manje ljudi za sedmicu ce bit pusto kao da se nikad nije ni desilo pa opet sve ukrug slijedecih izbora, paradox.
Zato je pametno onih 52 % što uopće nisu izašli na glasovanje.
prvo pravda za Davida ... pa onda pravda za izbore ....
Jedno i drugo nema ovo pa ono kani se gluposti
Bravo tako treba dosta vise
Čudo nema anti protesta.
Nije Mile toliki pravoslavac,koliko je kriminalac.
Za razliku od Šarovića poštenjačine
Je li ovo legitimno.Sad će SNSD Bošnjaci da predstavljaju Bošnjake u RS.Eto kad mi Hrvatima namećemo Komšića i Srbima u Federaciji Srbe iz probosanskih partija bh-vijesti.com/izgubljena-dvotrecinska-vecina-u-vijecu-naroda-rs-dodik-ubuduce-odlucuje-sta-je-bosnjacki-vitalni-nacionalni-interes/?fbclid=IwAR1teVJJVkurU7eLZbwr8icsAWBQQdAWFJ8YKqrrXFf72v3M1JhqKjAOrNg