Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobili vize a ne mozemo ni do carsije, hahahahaha
Ima li ikakvo logično objašnjenje za ovo?! Ukidanje viza se obilježava kolapsom javnog saobraćaja! Kakav mozak iz ministarstva je ovo riješio?! Svašta!
niđe veze, vize i gradski saobračaj?????
A jeli ovo naš gradonačelnik Behmen odobrio ??? Kad će skloniti ove kerove sa ulica. Izgleda dok ne strada neko dijete od toga nema ništa. Mi se tek kao upalimo kad se nešto desi a preventiva ništa.
BAŠ.. koji idioti, umjesto da rade, jer će nekom logikom biti povećan saobraćaj ka gradu jer ljudi valjda hoće da slave šta li.. oni ukinu..
Jel veceras pjeva Koke povodom ukidanja viza? Mozda zbog toga?
zbog čega?!?!!??! pa masonerija je totalno podivljala
...a vozovi ne rade :)
Ne mogu da vjerujem da se ovo desava. Koliko nisko smo pali? Ovo je van zdrave pameti.
traze malo manje od slovenaca do gl. poste 40E a do carsije 50 dobaaaaar sadwq
Hahahah DOBAR ! :)