Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka neodgojena.
@vrlosamtirealan Šta bi se desilo da je vozač uhvatio na djelu ovog pripadnika TM87 i zovnuo policiju. Vjerujem osim uzimanja podataka i prijave "nekome" nebi se desilo ništa. Vrijeme je za novčane kazne na licu mjesta !
Debini navijaci, treba kaznit fudbalske klubove
Izgleda da najveći seljaci žive u gradu
Koji ste vi beduini bože Dragi...pa gdje su vam kamere u tim novim vozilima sto ih faliti toliko. Kamerom se snimi i fino poštom na vratima check poslati i kaznu platiti čas posla čist račun duga ljubav i on neće više nikad to ponavljati neće mu na um pasti.
Koje su to budale, brate ! ! !
Nisu ovo grafiti, ovo je klošarluk i seljakluk
I trole nisu nove ni pod razno
Svugdje toga ima! Očistiti odmah, prijaviti policiji i tako u krug dok se ne umore! Vandali ili policija!
Bitno je da Bosnjo pokaze svoj primitivizam... Satro TM 87, HZ 87, a ni kad je korida, tzv. "vjeciti derbi" ne mogu napuniti one minijaturne stadione... Zamislite da dva kluba nemaju toliko navijaca da napune one lakrdije 😂😂😂
Ja sam radio nekad u Gradu baš tramvaje,često smo šmirglali pa farbali potpise i sve tako u krug,a šta smo sve nalazili to je haus,čak su neki nuždu vršili i zato za nas nisu novi tramvaji,narod je stoka.
u *Grasu
Za stoku treba kamere u svako vozilo javnog prijevoza. Pa mu onda masnu kaznu naplatiti, ali treba uvesti kao u zapadnim zemljama dok ne plstis kaznu nema dobiti ni jedan papir ili dokument od dtz pa da onda vidimo
a fakat šta bi s kamerama ?
Kamere?
Samo namlatit vjeruj mi al svi namlatit i po dzepu
Šta ste se ovdje upalili psujete mater onome ko šara a vaša djeca šaraju jer ste ih tako odgojili. Daj mu cenera za nargile a ne bi starijem ustao u gradskom prevozu nego i ruksak stavi na mjesto pored sebe i obavezno slušalice u uši.
amila? trebala si ostaviti broj telefona da te ovemo za pušu kad treba
A košpicari
Stoka nepismena , bolje da si mami po pizdi crto stoko jedna
Gledaj AMILE sto se potpisala... :) heheh to kuci na zidu potpisi se glupaco !