Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Podsjećamo, danas je i nakon više od dvije decenije otvorena Trebevićka žičara što je poseban poklon građanima od Gradske uprave."
Skuplje karte strancima kao hitler crncima :)
Zamolio bih sve hejtere da nas kojima danas ni dan itekako znaci poštede negativnih komentara. Imate 364 dana za liječenje frustracija. Danas se trebamo posebno poštovati i radi onih koji su ga oslobodili 1945. I onih koji su ga obranili 1992. Potrudite se
Samo da se zna da je to dan oslobođenja a ne dan grada pa ispade nam šeher postoji 70-tak godina
***Honor.Never.Dies***
Ne mogu da vjerujem koliko ima negativnih komentara,pa kada vam se gadi Sarajevo idite niko vam ne brani,hvala Bogu da se nesto lijepo desava zicara je simbol Sarajeva i bio je red da je osposobe.
zasto sarajlije pisu najvise negativnih komentara bas na ovaj clanak?
zato sto je vecinom raja iz istocne bosne i nemaju nista sa sarajvom. Obicni sabani koju su navikli na selo i kravu i nemogu da se snadju u velikom gradu pa kenjaju ovde jer nikad nisu vidili a kamal vozali kao mali zicarom
i ovaj vatromet je donacija
Ja kad na crtanom filmu cujem zvuk ,pozli mi .....toliko o vatrometu
Tako skupa a tako nesuvisla razonoda.
Ja nikad nisam vidjao oto doso sam maksuz danas u sarajvo da vidjam vatromet.....haha..!!
Izgleda da ovi očekuju da će BiH ući u EU ili u bilo kakvu civilizovanu organizaciju po SDOOOOO standardima: seljakluk, šovinizam, reality-društvo, nacionalizam, mizoginija, fašizam, negiranje antifašističke tradicije i ZAVNOBiH-a, lažni moral, izokrenute društvene vrijednosti, javašluk, nesposobnost, glumatanje nekih eksperata sa kupljenim diplomama sa Duduk Treha univerziteta i plagiranim magistarskim i doktorskim disertacijama, opća hipokrizija, korumpiranost, itd.
kolko je oprano na ove svečanosti
@BokserSalko sta to tebe briga
@virus1 onako, zanimaju me metode
Lijepo cijeli dan...a hejteri nek pljuju kolko hoce ,svakako nisu vrijedni...
Kraj vijestima o zicari do daljnjeg, odnosno dok se ne sjebe nesto
Samo Skaka ima buđet opasan dobro se curci,djeli pare šakom i kapom