Veliki problemi u gašenju
0
Vatra u Hercegovini "guta" hektare šume
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek da se šokira na ove komenatare. Zamisli da gori sad u Bihaću ili Visokom i ja kažem - e nek gori, dabogda svi izgorili. Pa ni u ludilu o ne bih mogao reći. Kakvih likova ovdje, to je strašno. POzdrav svima normalnima iz zapadne Hercegovine.
Sad će braća Rusi da pomognu, kad je najpreče niko ti nije bliži od najbližeg. Iz Novosibirska već krenula vatrogasna kola, još jedna uskoro kreću iz Vladivostoka.
E , koji ste vi ljaksafoni. Nek crkne moja krava , samo da i komšiji crkne ,da mu se mogu smijat. :| Što je najgore , ne radi se o komšijinoj kravi. :|
Samo neka gori!!
STRAVA: Izgore Srbska!
Gorri Sumska
ma nema sanse, oni su moje licno sve spalili, sad nek gori i ono sto oni smatraju svojim.
@@Ateist To je stvar u necijim glavama i bez obzira sta ko misli, bilo je, jeste i ostace dio BiH. Ako pustas da it gori dio kuce za koji neko drugi tvrdi da nije tvoj, onda se i sam ponasas kao da je tako i samo mu potvrdjujes isto. Nisi nista bolji od \"njih\" sa tim stavom, jer i za tebe je onda dio BiH samo kad ti odogovara. iebes ga al meni to nema nikakvog smisla.
Zapisite ovaj datum i djelove gdje gore sume...!!!!!!!! Zivi bili Bosanski naivci i vidjeli......tad ce te kopati OCI sami sebi.....!!!! Ako vas do tada rusi i srbi opet ne iskorijene, totalno.!
Naftine kompanije Rusa vec pumpaju po BiH-i , a vi naivci nit sta KONTATE niti VIDITE...!!!
Tri ipo godine znamo svi cega.....nije za dzabe dato srbji na tanjiru.(velike svjetske sile) Vidim da ignorisete CITAVU historiju i prirodne resurse Bosne i Hercegovine...!!!
Ko sto Izrael ceka momenat da pumpa rezerve gasa isperd GAZE ( to se javno krije da se pored Gaze nalaze najvece rezerve Gasa) tako o BiH-e se krije o hiljadama milijardi rezervi nafte...!!!!!!!!
kad im treba pomoc dio je BiH, a inace nije, nista im ja ne bih pomogao.
Budjenje CE BITI TESKO I BOLNO.....!!! A za to vrijeme slusajte Tihica, Dodika i ostale NEPRIJATELJE KOJI CE TI UZET NE SAMO ZEMLJU VEC I BRIRODNE RESURSE i TVOJ IDENTITET...!!!!!!!
Hahahaha, cuj nafta... Haj\' ne rise, zivota ti. Oplakah! :D
Ja ne pamtim ljeto a da nije bio bar jedan pozar u Trebinju i okolini,,pa gdje su ti Rusi i Englezi sto pale,,bilo bi ih milion do sada :-)
I nije samo u pitanju KOLONIZACIJA Vec SE NAJVECE REZERVE NAFTINIH POLJA NALAZE U TOM DiJELU KOJI GORI. TO Dodik sa Rusima pali.....jeste slijepi i naivni Bosanci. 1000 MILIJARDI EURA u Nafti Dodik ce pumpat du gdje vam gori suma...!