Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam što vojsku ne pošalju da ovo gasi. Primaju platu svaki mjesec uredno a ništa ne rade.
Sta ocekivati od retardirane drzave? Mene sramota zivjeti ovdje, puna idiota, papaka i klosara koji su lijeni ko klade. Kao da cijeli Amazon gori, pa ne mogu nista.
Vatra se širi, gori sva šuma, al' bitno je da predsjednicima nije otišla guma. Za sve se ima para, pa čak i za auta nova, samo se za kanadere ne može skupiti lova. Ma nek' gori sve, i bolje je tako, jer stvarno više ne može ići ovako. Možda će jednoga dana, narodu doći iz guzice u glavu, možda ćemo i mi dobiti nekada vlast pravu, a do tada neka šuma gori i nestaje, jer ovo je Bosna, ovdje bajka prestaje.
Kradem :)
Jel oni mozda oce u Ginussovu k.r. za najduzi plamen ili?
kišu za ministra unutrašnjih poslova
najavili su kisu, ugasit ce se sama od sebe, ne treba nista dirati...
Za ovo su direktno odgovorni Zlatko Lagumdzija, Sulejman Tihic i Dragan Covic. Pa *** mater zasto se nisu iznajmili avioni da ugase ovo za par dana, ako vec krkani nece da kupe Kanadare jer svako ljeto bjesne pozari? Danima pozar bijesni, a Lagumdzija, Tihic i Covic su flegmani kao da se ovo desava u Zanzibaru?
točnije: tjednima. umorio sam se već. ne znam koliko si pratio ovo, ja sam stekao dojam da namjerno neće da ga gase. siguran sam u to.
koji smo mi konji od naroda.
Sramota, moglo se ovo rjesiti davno..
moglo se, moke, riješiti u 2 dana koliko su dolazilii avioni. samo je trebalo pojačati snage na zemlji. stvarno sam navijao za to da se to pogasi. nije se htjelo. namjerno se nije htjelo. a hoće da nas sve skupa masiraju tim požarom skoro već mjesec dana.
da. to i govorim. ovi iz tzv rukovodstva za gašenje viču da im ne treba pojačanje, da se ne gužvaju...da ne treba, pa uporno u te gusle. to lijepo lik na većoj pozociji od njega treba reći: legendo, nije dobro, ajd kući. i dovede onoga tko hoće da radi. pa da vidiš kako se sve riješi u par dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajd sad ce kisa