Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i alija je izvršio zločin protiv mira, rasturanjem lisabonskog sporazuma. ali mu je, kao poslušnom igraču, dozvoljeno da umre bez suočenja sa haškim sudom. tuđmanu takođe.
@ser_oliver ...ako je srbadija potpisala lisabonski papir, sa pozadinskom željom da uradi to što pričaš, zašto je premudri alija svojim povlačenjem potpisa tom planu dao "zeleno svjetlo"...nije li bilo politički mudrije zadržati potpis, pa ako i tada dođe do rata reći "mi učinismo sve, a oni nas napadoše"? ...odrasti.
@commiemarshhal ...btw, grčki sporazum je razjebao krajišnik. prigradski seljačić je tada naguzio i karadžića i miloševića. sa sve onim svojim jezuitskim smješkom ispod obrva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čekaču svoj red da pojedem čevapčiče sa radončičem
najnoviji srpski svetac
Bit ce historijska ako Bosnjaci izvuku pouke iz nje. Pouke i o komsijama, i o EU i svijetu.
kazna je simbolicna ali fakta da je optuzeni kriv za 10 tacaka navedenih u tuzbi je neprocjenjiva!!!!!!
Po 10 od 11 tacaka i Servi kazu "hooray". Hahaha, turkoidni kmetovi, mirni u Dodikistanu.
@Mostarac22 a većini Bošnjaka malo, ko da će Radovan živjet 110 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bice i fahri scepi istorijska presuda abgd