Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!! episkop Kačavenda PEDER PEDOFIL!!
Dovest ce mu Mile medicinsku bracu i svirace
Vasilije Kačavenda operisan!! Postao je žensko?? hhhahaha Bem ti vjeru kad je glavni episkop PEDOFIL i PEDER!!
"Sveti arhijerejski sabor je na majskom zasjedanju razriješio vladiku Vasilija svih crkvenih dužnosti, ali ne i vladičanskog čina. " NEVJEROVATNO! I jos sebe zovu "svetim".
Ma jebeš više i ovog Kačavendu nego imali koji stručnjak hirurg da zna ove naše srbočetničku čeljad operiati OD Beograda ????
Balije,gdje vam je hodza pedofil iz Gluhe Bukovice?
od je kid tvoje mame ispod suknje
Nadam se da neurohirurgijski odjel nije negdje blizu PEDIJATRIJE!!!
ne nego on je kod tvog pederskog brata sto mu kitom odozada dodik barata
Postovani,duboko se izvanjavam sto sam rekao istinu.Trebao sam znati da ne treba govoriti istinu cak niti onda kada je dostupna svima,kada je svi mozemo vidjeti jednim klikom. Takodjer se izvinjavam na vasem rijecniku iz kojeg se da iscitati da ste veoma obrazovan i kulturan covjek. Izvinjavam se i na tome sto ste toliko emocionalno slabi da vas vrijedjaju tudji komentari do te mjere da se cak stavljate u odbranu pedofilnosti. Nadam se da cete nakon ovoliko isprika biti zadovoljni da da vise nikada necemo raspravljati o "moralnom" djelu o kojem mozemo svjedociti ako samo upisemo ime ovog covjeka na internetu. Duboke isprike...
A mozda mijenja spol da ga moze bolje primati?!
Izrdži nevini čovječe-
Ma kud ne krepa zlotvor!
bravo Kačavenda, sve te j..balo!
operiso se u treeebu xD
Kakav narod takav im i vladika. Dobio picajzle na bradi puseci karine.
Ni prvi ni posljedni operisan!
Vrati nam se Vasilije - sve ti je oprosteno Tvoj ljubljeni Željko Joksim....