Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj sta vise peglate ?! Pa taslacite se u svoja 4 zida. Za rukice se ionako vodate javno. Sta dramite ?
Šta je ovo sistemazacija radnih mjesta
Jesmo jaki u pm...pored sve muke i problema, nezaposlenosti, bolesti, korupcije, nacionalizma, jos da nam se na grbacu natovare ove prikaze i migranti zajedno sa njima....
Drzava treba da radi na rjesavanju troskova lijecenja nase bolesne djece po Turskoj i Austriji, odgrebite u svoje stanove gdje se grebemo i mi strejt, IZA zatvorenih vrata!!
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕔𝕗 🤭👌😵😄😆😂👆👆
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕔𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Tako mlada a vec tako odvratna. Svaka cast.
Izgleda kao goth Munira Subašić. :'D
@Satoshi Nakamoto BAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHHAHAHA KOMENTAR DECENIJEEEEE
OBAVEZNO PROCITAJTE OVO JE STRASNO https://croative.net/svi-mediji-sute-o-mracnoj-istini-u-norveskoj/
hajde da prvo vidimo sta vi hocete. imajte odnos sa kim vam je volja ali nema potrebe da namecete svima svoje bolesti jer po meni je to bolest. ne razumijem za kakva se prava borite, neko zivi sa nekim u vanbracnoj zajednici i treba ga staviti na zdravstveno. ne moze ni kod normanih ljudi pa zasto bi moglo kod vas. nasilja u porodici je bilo i bice tako da ni to nesto puno necete promjeniti.
Svaki dan imate svi više slova u vašoj skraćenici, liječite se.
imate pravo na gasnu komoru ! uzmite broj i stanite u red Hvala