Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Драган Човић je najveći neprijatelj BiH.
Naravno buki, da ne bi mozda u Mural City-u ili Zg ?
Koja najezda katolickih separatista na Klix vec duzi period. Kako ne mogu pljackati pijane hodocasnike iz Italije i Irske u Medjunozju, dovlace se na Klix i pjene na sebi svojstven katolibanski nacin.
Cudno kako nije primjetio zastave UZP-a
UZP-ovce i genocidaše,mora se urazumiti.
Amerika treba zabraniti evropskim zvanicnicima svako uplitanje na balkanu jer sva prolivena krv na balkanu je po nalogu ovih evropskih fasista jer ono sto oni nesmiju rec rade karadzici,mladici,tudjmani covici,orbani,janse vucici.....i ostali fasisti eu treba uvesti sankcije i biti ce mir u svijetu
jesi li cestitao covicu dan drzavnosti njegove drzave ? a jah on slavi onaj praznik iz hrvatske
Varhelyi jesili primjetio za dan drzavnosti umjesto drzavne zastave vise sahploce crvenobjele.
Fasisticke sahovnica zastave treba skloniti s ulica Mostara. Inace, da napomenem, katolibani zive na 30% teritorije grada Mostara, dok Bosnjaci zive na 70%. A i na onih 30% je Bosnjaka bilo a i danas ima vise od katolibana na ovih 70%.
Islamofobija nije i ne može biti dijagnoza,to je filozofija... Marš pašče islamofobno!
Normalan lik Čovićev prijatelj istinski prijatelj BiH i zapadni demokrata. Zalaže se za legitimno i pošteno predstavljanje konstituvnih naroda. A ne lažno predstavljanje kao Hrvati Fejzić, Šahinović, Komšić i drugi.
Dragisha Covic je najvece zlo koje je pogodilo Balkan poslije Ante Pavelica.
koliko vidimo ne moraju
zabrani bolan ucesce na iducim izborima debilskim nacionalistickim ne demokratskim strankama, npr. nadji gdje prijete gradjanima ako ne glasaju za njih da nece dobiti plate i penzije. eto ti razlog,dovoljno za diskvalifikaciju. ima u CIK-u informacija da nijedna nacinalna stranka nema sanse sa se kvalifikuje.
šta će trobojke zastave u Mostaru.hetceg Bosne zar to nije predviđeno i kao takve treba biti zabranjeno isticati.pa ima li ikakva zakona.
Dakako, fasisticke zastave treba skloniti s ulica Mostara. Inace, da napomenem, katolibani zive na 30% teritorije grada Mostara, dok Bosnjaci zive na 70%. A i na onih 30% ih je bilo a i danas ima vise od katolibana na ovih 70%.
Na baščaršiji možda
Morala bi i Bisera Turkovic smrsaviti pa eno je ko trokrilni ormar. Nista se ne mora. BIH nije prioritet dok se ne rijese neke stvari. Niko nece podilaziti bosanskim muslimanima u njihovim fantazijama.
I ovaj za prośirenje samo ćega.Sve do jednog koji je dośao istu priču ispričali.Na BH je političarima da se dogovore da ispune tih famoznih 14 zahjteva i onih 5+2 da je zemlja u največoj post ratnoj krizi itd.... A gospodo bjelo svjetski političari znate li šta je uzrok toj situaciji. Da se BH političari hoće dogovoriti (a znamo da neće) ova zemlja i njeni stanovnici bi živjeli kao svi normalni ljudi.ALI.....
Šta je dovelo do blokada? Kakve aktivnosti SDA su dovele do blokada? SDA laže svoje biračko tijelo, godinama. Blokade su tu , od strane HDZa, iz razloga da SDA ne bi mogla instalirati svoje političke Hrvate. Na popisu se izjasnio ko zna kako, ali ovamo on se izjasnio kao Hrvat. SDA je opasno počela muljažu, i iz tog razloga su blokade.