Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hebi te vise mater svoju i vas status!!!
Realno, koji ce nam.. K..ac
Briljantno razmišljanje, zato smo ovako napredna, bogata država i stabino, sretno društvo. Samo ne shvatam što se ljudi iseljavaju iz Bosne i Hercegovine? Ili nas i to lažu bezobraznici sa Zapada?
Nas treba išćerati iz Evrope
Sve zavisi, ako uspijete sve da obezbjedite da od bosnjaka napravite manjinu mozda i dobijemo ? 🤔
Sto ne pišete kako se Smit krije već dva mjeseca. ?Zašto ne izađe pred BiH javnost ? Zar mislite da mi sve ne razumijemo.Kome Vi nudite kandidatski status ? Nemojte građane da lažete. Sve ste učinili, da ova zemlja nestane.Neće moći. ....
Najeli se govanaa i bi i kandidatski status
Od tebe nam skote ne treba nista sve dok podrzavas petokolonase i rasturace ove drzave.
Po komentarima se vidi da su "gradjani" po direktivi Bakira i Komšića protiv EU. Ridjobradi i Sejdo nastavljaju vodit ovu državu u PM. Na čemu neumorno rade 15 godina.
Kakva eu,razguli covjece
Znači sada kandidati i onda 50 godina čekanja a nakon toga ovdje neće bit nikoga ... Ili možda ipak hoće, ovih migranata pun quratz ..
Pa lakse je otic u EU zemlju i sam sebi sredis EU status.Nema kandidatskog statusa.
Kad bi BiH ušla u EU u njoj bi ostalo svega 800 hiljada ljudi, penzioneri i političari, imat ćemo manje stanovnika od Zagreba
Dabogda se ona raspala(EU) ko bivsa juga. nije eu ono sto neki mille.
A mogla bi i ne dobiti.
Ma jeb*te se i vi ivas status vise ... stvarno ovi kontaju da u BiH zivi teletina, bas nas ponizavaju.
Ako bosnje prihvate izborni zakon i pristanu na odusimanje drzavne imovine dobice sve sto i zasluzuju.