Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je bio povod ovog performansa? Priznajem, ne razumijem se u te stvari, ali bilo bi mi logično i za pretpostaviti da takvo nešto treba imati nekakvu slikovitu poruku u prenesenom značenju, ili gradu, ili regiji, a ne ovako, gledal Dan Nezavisnosti ii Roswell pa im puklo da se igraju malo. U svakom slučaju, ako i postoji, meni osobno je poruka nedokučiva. btw... Puno jači dojam bi bio da je psu zaista i bilo mjesto u tome svemu, a ne slučajno da je došao, jer je i najjača figura cijele priče, i s njim to donekle bi imalo smisla.
Ja vanzemaljaca i govana vidi im glave zamotane sa folijom od Volim te chokolade
Ne mogu da vjerujem, i svaki put sam iznenadjena, nasim primitivizmom, komentarima od ljudi koji nikad nisu otisli u pozoriste,procitali knjugu (mozda lektiru neku) i sl ali imaju komentar i znanje u vezi sa svim. Pa jeste li vi normalni uopste?!?!? Pa zar ste toliko neobrazovani, neinformisani, zatucani da dalje od te kafe i kladionice ne vidite dalje?! Zar ste toliko isfrustrirani, dosadni, besposleni?! a kao ove ljude tako nazivate. Tako zalosno...
Naravno, levati nisu razmisljali kako ce njihov \"performans\" da protumaci neko dijete nakon sto je vidjelo \"mrtvog covjeka\" i \"krv\" . I umjesto da je njih 4 uzelo po jednog kera i odvelo ga svojoj kuci, oni su nasli da se glupiraju na ovaj nacin (predpostavljam bez bilo kakvih dozvola za okupljanja i sl. )
Performans je umjetnička forma začeta 70tih godna prošlog stoljeća. Jedan od pionira je bio i Joseph Beuys, jedan od najvećih umjetnika 20tog vijeka. Na žalost, Bosna je danas puna zatucanih primitivaca kojima je stvarnost i zbilja ono što vide na TV-u. Tako si barem pokušavam opravdati ovaj izljev nerazumijevanja za ovaj performans i neukusne komentare. Možda je vrijeme da proširite svoje vidike i pročitate štogod pametno. Možda je vrijeme da otvorite oči i pokušate razumijeti svijet u kojem živite.
aaaa kako bi nag_uzio onu djevojčicu na zadnjoj slici....uh nedo joj bog da je sad pored mene
Ona curica na zadnjoj slici je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
najbolji i mi je cukac na ovoj sliciaostalo sranje zesce
SUPER IDEJA, SUPER SLIKA, FROM SARAJEVO!!!!!!!OOOOOO!!!!!!!OOOOOOOOO
radite nesto pametno i korisno, ye.bem vam drzavu bolesnu
@Jelena Ljubavi, moj puppy je spreman da zalaje na tvoju pussy :o)
Mene samo zanima da li je iko spasio ovog cuku?
a to sto vanzemaljci mesetare po predjednisvu,vladi. ebem ti stoku.treba nam kolektivni metak u celo
NESTA GLUPLJE U ZIVOTU NISAM PROCITAO !!!
koji kretenizam