Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA-Sulejman Tihic dozivljava jos jedan u nizu poraza. Suljo, podnesi neopozivu ostavku!
Smjenjena predsjedavajuca Doma naroda Karolina Pavlovic. Nastavak sjednice u toku...
Što komunjare dežuraju na portalu, pa čim neka vijest izleti, sinhronizovano navale na komentare. Pucajte minuse, veleizdajnička stoko.
Kao pretplatnik zelim imati javni servis a ne propagandni servis Sadika Ahmetovica i SDA
ne znam odakle crpite te informacije da sda ima kontrolu na ftv-om...pa zar se ne sjecate proteklih godinu i vise dana....zkatko lagumdzija ide tamo....zlatko ide vamo.sda opstruira smjenu direktora fup....a evo u posljednjih nekoliko dana se to promijenilo i odmah panika...treba se po brzoj proceduri imenovati novi clanovi odbora....pa gdje ste bili prije...
Kakvi islamofobi, kakav SDP, kad FTV kontrolise SDA? Ti si lud i indoktriniran lik.
Valjda gledam federalnu i znam cija je zadnjih 10 godina
Je....bem ti sve po spisku zbog sdp ftv i islamofoba u toj kuci ne placam tv pretplatu
SDA se mora pomiriti da je FTV javni servis a ne njihova privatna televizija.
Po komentarima zakljucujem da bakir .h. I damir .k hoce izgleda nazor da se vrate na posao
Otkad je ftv necija druga.Prijasnji premijeri su bili najnepopularniji likovi.Niksic..nije uradio nista a ftv 2 godine ga pokriva .Zadnjih desetak dana pomalo isplivavaju mracne strane drzave za cov jeka i odma panika
napokon slobodni mediji
Izgleda da se neda zlatku i fahru da realiziraju tal sa fantomskim njemackim investitorima
ZUKICU, NE MOZE VISE SDA UREDJIVATI PROGRAM FEDERALNE TELEVIZIJE
KOLIKO SDA POKUSAVA ZADRZATI KONTROLU NAD RTVFBIH GOVORI I CINJENICA DA SU SPREMNI ONEMUGUCAVATI NORMALAN RAD DOMA NARODA ZARAD POLITICKOG KONTROLISANJA TELEVIZIJE. FUJ!