Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zna se ko je RULOF, nađite ga i sve naplatite. I za sve ostalo šrvljanje u gradu.
Pa vlada je rulofu organizovala grafitijadu u tunelu Ciglane, sta nije jasno.
izvuce ga babo ambasador i onaj ibro arap sugar dedi sto mu finansira sve
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svako ziv zna ko su ovi momci sto crtaju. Postujem sve, ali mora se znati gdje se moze crtati.
@gooUser1655663505 Predlazem da im ustupis svoju kucu pa nek ti je uljepsavaju do mile volje
Trazoti od doticnog da vrati stanje u kakvom su bili. Razredjivac i krpica, a onda farbanje sve dok ne bude kako je bilo.
Znači nema teorije da se ovo ne može nekim sredstvom skinuti. Nitro razređivač postoji s razlogom.
Svako put isto scenario! Ako ste ih već uhvatili onda ne puštati iz zatvora najmanje 5 godina. Trebate kazniti, osuditi klošare kako bih bili primjer drugima. Bez strogog zakona i par godina zatvora nema prosperiteta i discipline. Kriminalci i klošari poštuju samo zakon jačeg.
A sta drugo ocekivati??? Na vlasti su mafijasi predvodjeni sda familijom izmetbegovic, koji su opljackali milijarde drustvenog novca, pa nikome nista. Sta bi sa deset falsifikovanih ispita "takozvane direktorice" seke? Ko ce sta poduzeti da mu ona ne bi iscupala grkljan??
Würth…GRAFFITI-EX sprej sve i jednu farbu cisti….isprobano u njemackoj.
ok, ali moras li onda tramvaj da farbas ponovo u boju u kojoj je bio?
"vandalizirano" - daj ne serte mater vam, seljačine jebene
platite par nocnih cuvara i nece bit grafita, a ne ovako ostavili ih na livadi kao da nam ni ne trebaju...
Nitro razredzivac od 2 km ovo ocisti ne serte !!!
RULOF ili PBR ili THC ili STF ili bilo sta moze napisati bilo koji pojedinac. Pretjerali su sa ovim iskreno
Zbog cega nema kamera? Sami su krivi.
Najjači 👊
Dovoljna je informacija da policiji treba 1,5h da izađu na teren zbog krađe, prijave sumnjivih lica, tuče itd; lokacijaki od Policijske stanice Novo Sarajevo do Pofalića. Pozdrav za uhljebe sa stomačinama!
Nekontrolisano naseljavanje stanovnistva je dovela do vakvih situacija.
Tram11
Treba ih upisati na likovnu akademiju ili u skolu da nacrtaju barem nesto sto valja umjesto glupih slova. Na zapadu ti na zidu napravi grafit kontejnera smeca da bi normalan covjek pomislio da je pravi kontejner i zapuca se u zid pri pokusaju da istrese smece u kontejner. Kod nas su trebali naslikati pjesaki prelaz na busu tako da autobusi prestanu gaziti pjesake vec pjesaci autobuse.