Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ rale bolesna srpska propaganda. isto kao i na markalama, muslimani granatirali svoje da bi optuzili srbe. dosta je i vas bilo. samo cekamo sansu da vas skroz istjeramo jer se vidi da sa vama nema zivota. vi niste ljudi vi ste zivotinje, stoka za stala
@Rale: Tvoj komentar govori o tvom bolesnom mozgu, jer ti nemožeš pomoću njega shvatiti da ni jedan musliman, a naročito ti koje nazivaš ektremnim ne bi posegao za grobom drugog muslimana ni po koju cijenu. Sad ispade da je hodža iz džamije napravio to vjerovatnije, nego da su to uradile komšije srbi koji svakako na svojoj duši nose nekoliko stotina porušenih kompletnih mezarja diljem Banjalučke regije. Grebo te tvoj učitelj Ivo Andrić!
@dijaspora: Sve ovo jeste organizovano ali od strane onih koji bi da nastete RS, jer Srbi ama bas nikakve racunice nemaju da to rade! Jer Srbe zaboli dal cete se li necete vracati jer su svjesni da kao sto iz te tvoje dijaspore nikad se neces vratiti jer sto bi mjenjao raj sa sirotinjski zivot ovdje zar ne? Dakle ovo rade ekstremisticke grupe Muslimana i paralelne tajne sluzbe! Kao sto je bila frka oko bombe na Alijinom nisanu, pa na kraju uhvatise Muslimana iz Svedske... Takve ideje mogu pasti saao dokonoj dijaspori na pamet da ovdje zakuvaju jos vise!
Ah srpsko gostoprimstvo. Neki dan bomba na Hrvate u Derventi, danas skrnavljenje mezara Bosnjaka u Celincu? Sta je sljedece na cetnickom repertoaru? Inace sve je ovo organizovano kako se Bosnjaci i Hrvati ne bi vracali.