Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA KARTAGENA RS MORA BITI UKINUTA! Pali se katolicka crkva u BL,razbija se u Foci. Postavlja se pitanje KAKAV JE TO MENTALNI SKLOP srpskih zitelja u RS? Taj nagon za UNISTAVANJEM,RUSENJEM,PALJENJEM,RAZBIJANJEM?
....pojedinci u B.Luci...pojedinci u Foci...pojedinci u Prijedoru...pojedinci u Visegradu...pojedinci u Bijeljini..pojedinci u Srebrenici....itd. itd. = GENOCINA TVOREVINA....svi ste vi isti
A imena uhapsenih u Sarajevu zbog pisanja na katedralu? Ima li o tome nesto na vijestima?
-ispravka J.M. -Jovan genocidni Majstorovic.-djaba ti cobane sve-znaju hrvati ko ste vi smra.do.vi iz genocidne sumske-nema vam tu pomoci vise-lazi ne pale sto-ko
-jadan si ti cobane . Znamo svi kako se vlah zove i preziva M.M. -Majstorovic :)
VIJESTI - Zapaljen Franjevački samostan u Banja Luci Policija je vec uhitilla pocinioce ovog nedjela: Pocinioci su Salko J(29) i Miralem S. (35)obadvojica iz Sarajeva!) Predpostavlja se da je motiv izazivanje hrvatsko srpskih sukoba! (izvor: policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i policijski službenici CJB Istočno Sarajevo) Konferencija za javnost odrzat ce se u ranim jutarnjim satima i sira javnost ce biti detaljno informirana o ovom nedjelju saopcili su veceras predstavnici policije i civilne uprave.
Veliki brat vas posmatra!
Sadimo vrbe i kacimo srbe sevap je
Jesi li cuo za gresku u tipkanju "lektore " ( N i M su na tastaturi jedno kraj drugog )? Nego posto nemas argumenata za protivrijeciti uhvatio se mali IMBECIL "velike greske " ! Decko hajde OHLADI !
Pale katolicke crkve , razbijaju auta , slave i brane monstrume itd ... Welcome to Republic of Genocide
ZNAS LI KAKO SRBI SPAVAJU U JASENOVCU I KAZANIMA-KO ZAKLANI
-evo sam ti nadjubrio sestri su.pak genocidni-bice nesto od vlajinje-dobra .
-iliti @bosanceros....evo ugostili smo ti mamu i sestru veceras u glavnom gradu....kazu da su prezadovoljne s uslugom :)
potocari nadjubreni ko poljoprivredni Kombinat, hahahahaha hahahahahhaah BATKO VLAHOVIC NAS CRNOGORSKI HEROJ
...pakao...izdrk.hotina...franc kos...free krm.ska...srb.....srbin..sarajlija.....sa....Amer....za ove gore...i mali milion drugih nickova......ti si jedna malo zesce retar.di.rano genocidna svi.nja vlaska....seljacic visi i dan i noc ovdje na portalu i zuc svoju cet.nicku povraca...replicira sam sebi.....ti si ili teski mo.ron ili placen da ovo radis seljacicu....idi ljeci se kr.me vlasko .
Sto bih volio "ugostiti" nekog lojavog heroja da mi oce naletiti,nego se pHickice usute covjek bi ih na hljeb mazao,pa bude covjeku zao ruke prljati!
smrde balyje, potocari udjubreno