Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studiram u Mostaru, nacionalno sam neopterećen tj. ne mrzim nikoga... Ali Mostar ipak dijelim na lijevu i desnu obalu... Boravim stalno i na jednoj i drugoj obali i upoznao sam svaki ćošak tog grada. Kad prelazim s lijeve na zapadnu imam osječaj kao da prelazim iz Bagdada u Las Vegas... Lijeva obala ima stari dio grada koji je očaravajući al ostalo je sve više nego jadno... Neko reče \"Zašto se onda toliki turisti slijevaju na lijevu obalu...\", pa samo zbog starog mosta, sigurno ne zbog Carine, Zalika... I pored 800 hiljada turista koji su prošle godine posjetili stari most lijeva obala puni samo 13% gradskog proračuna, to je razlog zašto djelim taj grad na dvije obale, jednostavno je desna obala 100 svjetlosnih godina ispred! Zapadna obala odiše urbanizmom ali je previše isprazna, ne osjeti se gradski duh uopće, u 1 km zračne linije se nalaze 4 tržna centra i stotine kafića od kojih samo 2-3 imaju kultni status, ostalo je sve čista šminka - pravljeno za turbofolk generaciju.
Jeko ovaj fol Mostarac ?????? Garant neka izbjeglica iz Bosne ! Sta rece i osta ziv , zračna luka na desnoj strani ????? Ako Hrvati opet nisu mjenjali rjecnik to bi trebao da bude aerodrom ali on je sa lijeve strane !!!!! Ili je ovo ona seljacka, Sto se babi milo to joj se i snilo .
Bolji su sarajevski vandali od ovih mostarskih, sarajevski šaraju table ovi idioti našli stari most.
Ne mogu da vjerujem da u Bosni i Hercegovini zivi ovoliko neobrazovanih i glupih primitivaca koji na ovom portalu zele da uzdignu sebe (svoju naciju ili vjeru) svojim primitivnim i glupim komentarima.
te vandale svezati za kamen i baciti sa mosta
cudi me to od ovog momentalno zaostalog naroda!!!!
mostarac, ne volim vas nikako, ali sto jest jest, sve si tacno rekao, nekoliko puta sam bio u Mostaru u poslednje vrijeme i ovaj muslimanski dio je jad i bijeda, prava katastrofa, zrak prosto smrdi, dok je na vasoj strani sasvim ok i sto kazes osjeti se optimizam.
Selam za sve Bosnjake u prelijepom Mostaru iz Sarajeva. Ne dozvolite tim ciganima da upropaste takvu ljepotu. Tucite stoku svaki dan, nista bolje nisu zasluzili!!!!!! TMT87!!!!
Nisu vandali, vec ultrasi vandali su iz Bugojna
MOSTAR U SRCU VELEZ NA KURCI
@Ultras \"mostarac\" jes\' nam to opet dos\'o?!
a znas li jadan plivat\'?! Trebace ti uhvate li te na Starom... ;)
nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada,kad je pucano na PUB ULTRASA onda ovaj portal suti.PRIMITIVIZAM ILI
@Pero Ne kontam sta je pisac htio da kaze???! Zato sto se saraju fasade, garaze itd treba i svjetsku kulturnu bastinu!?
Pa sara se svugdje gdje se okrenes: po kucnim fasadama, po garazama, gradskom prevozu, ustanovama, po spomenicima, grobljima. Nikom nista nije danas sveto, pa je, eto, na red dosao i Stari most. Nazalost!