Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo u nasem \"lijepom\" Sarajevu tacno mi dodje da se odselim !
To nisu vandali, vec gradjani ovog grada. Nazovite stvari vec jednom kako treba. To su gradjani koji su se naselili i u svojim selima nisu navikli na drugacija imena i prezimena, te posto su otjerali sve zivo sto im je msetalo i bilo drugacije (urbano i gradjanski), onda su se okrenuli sada i ka bistama sa imenima koji njima nikada u njihovim selima nisu bila bliska. Sarjaevo je postalo jednonacionalna kasaba i to trebamo napokon priznati!!!!!!
Ili nisi čitao Andrićeva djela ili si čitao, a ovdje demagogiju vjersku prosipaš. Hoćeš reći da je i Fata Avdagina ružno opisana u romanu Na Drini Ćuprija?????? I mora da je i Travnička Hronika napisana u mržnji prema muslimanima, kao i Omer Paša Latas????? E vidiš, nije sve u životu crno-bijelo, već su stvari u bojama oslikane, pa tako i ljudska duša. I likovi u romanima imaju svoje tamne i svijetle strane. Takvi smo jednostavno svi mi ljudi.
MITTALOV UBOJICA IZ INDIJE PONOVO POJACAVA SVOJE OTROVE NAD ZENICOM. RACUNA MOZE KAKO HOCE I KOLIKO HOCE, STIGLA NOC, A SLIJEDI VIKEND I PRAZNIK. ZENICA TO VISE NECE TRPITI. ZA SVAKI PROUZROKOVANI SMRTNI SLUCAJ, UBOJICA CE ODGOVARA- TI, KAO I NJEGOVI SAUCESNICI. PRATIMO VAS 24 SATA.
Umeljali se zlatnim kasikama sto im je alija dao
Pa nismo mi pjesnička država Gdje su statue kraljeva i heroja
POPIŠKIM VAM SE NA TRG I IME TRGA
Isak Samokovlija, Skender Kulenović, Branko Ćopić, Meša Selimović, Ivo Andrić i Mak Dizdar okrecu se u grobu kad znaju da su im biste na trgu polupismenog mucavog islamiste Alije Izetbegovica.
ma treba išarati tablu sa naziovom fundamentaliste i teroriste alije izet....
Ovo je više umjetnicko djelo nego neki vandalizam i ne petljajte opet vjeru, Mozda je ova osoba velicala ove ljude ipak necim zlatnim bolje je u svakom slucaju od ovog pticjeg izmeta sto se nalazi na njima a ne cisti se! btw. nemojte samo napisati da je ptica sto se posrala sigurno katolik ili musliman ili neko treci. Pozdrav
Šehid:\"Šehid je izraz ne poginulog branitelja države već poginulog za islamsku vjeru. Kako da nazivamo hrvate i srbe koji su branili ovu drzavu od četnika? Dakle primjerenoi je reći poginuli branitelj kao i sav normalan narod a ne šehid. Šehidi mogu biti samo mudžahedini\" Taj izraz je uveo SDA. Time je jasno dao na znanje za kakvu se Bosnu borio.
e jesu mesu napravili halal im vjera, prava groteska
sto bih ja bez tebe a sta ces ti bez mene nemoze zivot bez civilizacije a covjek bez kulture rusi i sklulture
ako ste citali andrica ,uvijeriti cete se kako se izrugivao svemu sto je muslimansko...procitajte kako je cinicno i s gadoscu opisivao ALIJU ĐERZELEZA, DA JE BIO MAL, NEUGLEDAN,ZDEPAST...ZAR SE TAKO OPISUJU JUNACI,...pa ostale bljuvotine i lazi ...da su stoju i ostoju ugradili u ćupriju na drini ...i ostale nebuloze...ZASTO JE DOBIO NOBELOVU NAGRADU...i ostali s bista nista bolji nisu....gdje su MUSA ĆAZIM ĆATIĆ , HAMZA HUMO........
Zao mi je Branka Copica i Maka Dizdara.Ove ostale shupke neka su isarali
Isak Samokovlija čiffutski pakaš koji je napisao Nosač Samuel mislim da bi svi jevreji trebali biti kao nosač Samuel, nabaciti samare na čiffutsku gammad i samo tako bi ovaj svijet odahnuo od njihovog zla !
Šehid je izraz ne poginulog branitelja države već poginulog za islamsku vjeru. Kako da nazivamo hrvate i srbe koji su branili ovu drzavu od četnika? Dakle primjerenoi je reći poginuli branitelj kao i sav normalan narod a ne šehid. Šehidi mogu biti samo mudžahedini