Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to ste vi napravili.Otvorite granice oni i ne zele da budu u Bosni.Oni hoce kod vas.
Čovjek je 100 posto upravu. Nimalo se ne trudimo da se migranti osjećaju ovdje kao kod kuće. Primjetio sam da ljudi slabo i maramice od njih kupuju. Kupujte maramice i dajite braći. To im je za hranu. Ja kad god vidim migranta na ulici dadnem mu cenera. Neki dan me kod Binga zaustavio 22-godišnji Nasser iz Afganistana. Pitao me marku ja mu dao cenera. Koja sreća u njegovim očima neprocjenjivo. Odmah je otišao kupio cigare i pojeo pizzu. Treba pomoć.
@turbulencija41 Deportovati,zašto da ih hranimo,da nas ubijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebo te migranti...eno na klinickom se primaju preko reda za snimke i preglede kao da su vip pacijenti iz stranke...a gradjani ne mogu ni dom zdravlja na telefon dobiti...
mi uvjek donji , još hoće pamet da nam sole ,
i jos svaki ima pratioca....
nece care,eto njih tebi lagano
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
Vodi ih kuci majmune
Nas sopstveni narod umire i izumire i niko se ne češe zbog toga...sta ocekujes moj dostu.Vodi ti njih u Belgiju il ih posalji kuci.Svi mi imamo glavu da mislimo..
Nama ne treba vaš novac Petere, ali isto nam ne treba nijedan ilegalac u zemlji, vodi ih svojoj kući kad kažeš da imaš novac
Van der Auweraert: U BiH vlada humanitarna kriza, migranti će početi umirati na ulicama --- Neka vec pocnu krepavati!!! Vodi ih kuci zeni i djeci, otvori granicu EU samo neka nestanu iz BiH.
Neko da objasni Njemackoj i slicnim drzavama da to sto su ekonomski jaci ne znaci da mogu da kupuje tudje doktore, inzenjere i ostalu skolovanu omladinu. Tu je srz problema, onda i ovakvi vide da su im zemljaci otisli u EU, mlate eurice pa hoce i oni.
Nista im ne treba praviti Sve ih treba protjerati iz BiH! Dovoljno mi svojih problema oko naseg naroda koji u Banja Luci ili Mostaru ne mogu reci da su Bosanci i Hercegovci, jos nam UBICE trebaju zemljom hodati. Sve protjerati!
Gospodine Petre vi niste migrantski glasnogovornik! Ako jeste recite kome ste i koliko dali novca da se Lipa "dovede u red"! Osim toga, vaša izjava, tipa;"Ukoliko u takvim uslovima bude žalbi na povećavanje slučajeva provaljivanja u kuće, neće migranti biti krivi" je katastrofalna! Zar mislite da će građani gledati kako im neko uništava imovinu?! Ako to mislite ili ste bezobrazan ili budala!
Dovesti Fahra pola godine na čelo ministarstva i rijesiti problem.
Najbolje je pomoci migrantu kad ga pustis da dodje tamo gdje je krenuo. Zasto bi Nijemac imao privilegiju da zivi u Njemackoj a Pakistanac nema tu privilegiju. Drzave i granice su ionako vjestacke tvorevine, rekao je drug Marx, a i Bog ima isto misljenje.
Pa gospodine nemam ni ja drva za zimu,nemam ni dobri cipela,tvoja slatka priča je mizerija koju pricas Bakiru,i odnosis se prema muslimanima Bosne kao nizoj rasi,cekam dan slobode i skidanje svrata Evropskog licemjera i torture,Dana kad ce past teror i ugnjetavanje i ucjenjivanje Bosanske sirotinje,uzmi migrante ,Bakira i vodi ih ...
IOM zeli migrante u Bosni naseljavati!!!
Nek o tom brinu oni koji su pare za njihove potrebe strpali u svoje džepove. Samo problem je što oni neće brinut o tom,u prijevodu na ebali smo svi skupa!
jednostavno eu ih primi i rješi se problem