Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nikakva provokacija, da li neko zna hoce li se kandidovati Haris Silajdzic za predsjednistvo opet kako sve vise pise u medijima ??
Nadam se da hoce , i to bi bila jedina svijetla tacka Bosanske poilitike , svijetlo na kraju tunela za sve ljude dobre volje.
Haris Silajdic imao priliku da policija bude jedinstvena i upropaatio je. Neznam šta bi rekao o čovjeku koji je ispihao.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ko se sjeća mirohuškačkih Alijinih izjava iz 91. i prve polovice 92., ima to sve u arhivu Oslobođenja. Kada je poručivao narodu da ne brinu, neće biti rata, da izađu na ulice, da se druže, jedu ćevape.
Ruka,mislis ''mirohuskackih'' tj izjave iz Decembra 1991 god.''Spreman sam zrtvovati mir za suverenu BiH''?
@senkavetra 'mir' duseni mir, mislio na malo gungule, a ne rat nije covjk ni pomisljao na rat..da jeste, naoruzao bi narod a nebi ih ko ovce ostavio na klanje fasistima..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Za njega je zakon Z.Princip..
Paddy vrati se i pokazi ovom beskicmenjaku koji jezik balkanci najbolje razumiju
Volio bi da ima svoj princip.
Zabrinuti ... Ako dodje do rata on ce ostati bez posla :))) i bez dobre mjesecne plate :))) jbm zenu :)))) Je li mali celavi ozenjen,zna li neko ???
Uvazeni visoki Uspavanko kad se korov po njivi zapusti tesko ga je godinama iskorijeniti.I ti si godinama ovu politicku elitu promatrao iza zavjese kako se kao zara umnozava a nikad se ni jednog momenta nisi potrudio da je ih ukrotis ili mozda iskorijenis.Sad ce se prvo sve ovo tebi obiti o glavu a onda i nama svima
Incko ko američka buba zvana Cikada koja izađe iz rupe svakih 17 godina, zacvrči...malo se pari i nazad u rupu
Moj Bake, ne daju ti da progovoris ko insan
Može li mi netko pojasniti što u političkom rječniku znači riječ "neprihvatljivo"?.....koga boli k....što je nekom nešto neprihvatljivo?
Inzko Haj ti nazad na godiišnji. ..
jesil se zabrino?
@putnik83 .. samo piJo .. rakiju .. lozu .. hepokovu .. imo kolike
Sretno vam Valentinovo
OHR i Visoki predstavnik ponovo zabrinut? Pa ovo je postalo hronično. Kako nikad konkretno ne prozove zvanične političke aktere Dejton sporazuma. Ovako Balkan bure baruta se samo podgrijava i nadimava Valjda On vodi i vanjsku i unutarnju politiku u BiH, bar kad se tiče poštivanja slova Dejtona i od Sarajeva i Banjaluke i Beograda i Zagreba i da štiti narode, a ne aktuelne nepoštene političare i svima vidno usijane manipulatore tim narodima.
Zna li neko koliko trebas biti visok da bi postao predstavnik?
2,33
Znam duzinu ali kolika treba visina.
Hebo to. Reci je li zabrinjavajuca
Kao sto se postavljaju zastave na BH planinama,tako ce jednog dana da se viori na svakom pedlju Bosne.Nije provokacija,samo ljubav prema domovini :D :) pogledajte video https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
@Muha9943 I ja sam za zastavu BiH, ali za ovu vartu s dvije prepolovljene zvijezdice i hrpom čitavih zvijezdica nisam, jer ne simboliziraju baš ništa, niti imaju tradiciju. Vratite BiH njezina prava izvorna obilježja, a to su osmokraka zvijezda i polumjesec.