Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
flash82 >> Inckov ulazak u studio i njegov vokabular je bila žestoka ironija na račun domaćih ubleha !!!
Do početka rata mi smo živjeli u raju i uživali u blagodatima komunističkog sistema, nismo ni znali koliko je MZ zaostala i nesposobna da rješi bilo kakav problem ljudi u BiH. Stagnacija privrede, propast ekonomije, pravosudnog sistema, sigurnosti građana su rezultati rada MZ i njihovih niskih Predstavnika u BiH.
danas se svi nešto takmiče ko će izmisliti što topliju vodu, prvo ekspert pekar Umihanić, pa sad i ovaj pijun međunarodne zajednice koji za palamuđenje prima plaću od 25.000 eura mjesečno.
Inzko Ikebana
znaju oni to i bez ćele
A kada ćete vi iz međunarodne zajednice početi da radite svoj posao i rješavati probleme koji ste uglavnom vi stvorili? Svezali ste nam ruke i kao očekujete da nešto učinimo. Mi smo vaš neuspjeli eksperiment a jedini vaš posao je izgleda da podnosite kojekakve izvještaje za isti. Ma gonite se fino u klinac krasni.
Pijandura podnosi izvjestaje
Prvo bih ja tebe Inzko potjerala tamo odakle si došao, vala mi je i tebe i tvoje prazne priče na vrh glave.