Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš Bonske ovlasti Inzko. Što to Dodik nije Ešdaunu nije otvarao dom Radovan K. gdje će se izučavati genocid i ostala njegova nedjela ??? Ovo je zaista sramno ne samo tvoje ponašanje nego i UN koje zastupaš.
PAŽNJA PAŽNJA , NE ZABORAVITE OVO. ONI UČE OD NAS , MI SMO PRIJE NJIH I MENTALNO I PO PITANJIMA DEMOKRATIJE I LJUDSKIH PRAVA.POKAŽITE MI JEDNU ZEMLJU EU GDJE IMAJU TRI KONSTITUTIVNA NARODA I PETNAESTAK PRIZNATIH NACIONALNIH MANJINA.ONI BI ZBOG SVOJE BUDUĆNOSTI NAMA POMOGLI ALI ZA OVU SITUACIJU NI ONI NEMAJU POGOTOVO OTKAD SU KOMUNIZAM PROGLASILI NEPOŽELJNIM.SHVATATE LI VI LJUDI DA SMO MI PRIJE NJIHOVOG VREMENA , MI SMO ISTINSKA DEMOKRATIJA I OD ISHODA NAŠE SITUACIJE ZAVISI ISHOD CIVILIZOVANOG SVIJETA JER LAKO JE SRAT LOGIKOM "ILI SI SA NAMA ILI PROTIV NAS" HAJDE DAJ SVIM POTPUNA LJUDSKA PRAVA PA POGLEDAJ ŠTA ĆE SE DESIT.ETO TAJ EKSPERIMENT ONI PROVODE KOD NAS.EKSPERIMENT POTPUNIH LJUDSKIH PRAVA.
U kojoj zemlji se NE MOZES prema Ustavu te zemlje kadidovati za prdsjednika te zemlje (BEZ OBZIRA na male šanse) ako nisi iz reda konstitutivnih naroda?Znači ako te mati nije rodila kao B/H/S ni teoretski ne možeš da se kandiduješ.Ovakav/sličan Zakon je imao Hitler 30-tih godina prošlog vijeka, gdje nije bilo dozvoljeno Jevrejima i Romima da se kadniduju za političke funckije.Prema tome, presuda suda u Strazburu najbolje ilustruje diskriminatorski Ustav u BiH(Sejdić-Finci).Toliko o demokratiji
@Tukelje NI U JEDNOJ DRŽAVI EU SE NE MOŽEŠ KANDIDIVATI ZA PARLAMENT AKO NISI DRŽAVLJANIN TE ZEMLJE NPR ENGLEZ , NIJEMAC , ŠPANAC.KOD NAS BAR JEVREJI I ROMI IMAJU PRAVO GLASA ZA PARLAMENT JER SU DRŽAVLJANI A U EU NEMAJU NI TO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Inzko ima funkciju kao i Muhamed Filipovic - analiza situacije, okrugli stolovi, filozofija, kritika...
Valentin Insko, Medjunarodna zajednica, koju vi prestavljate ste glavni krivci sto narod BiH zivi pacenicki zivot. Zahvaljujuci vama nasa Bosna je za nas postala konc. logor, jer je to vas interes.
Pa učini nešto povodom svega ovoga što si rekao moj Intzko kad već sve tako shvataš i osuđuješ... Ta moćniji si od bilo kojeg političara u BH.
cuti ba inzko vise
Svaka čast za ovaj komentar.Kada bi i katolici se izjasnili kao bosansko hercegovački gradjani,ne bi nam trebalo Sejdić-Finci,niti ostali samo bi trebalo Republika Bosna Hercegovina.
Incko mlatis praznu slamu.. Nisi ti Pediju Esdaunu ni do clanka. Ti si pravi evropski beskicmenjak koji kao lesinar kruzi po Bosni.. Ili sankcionisi politicare i fasiste koji podrovaju dejton ili sikter
i ti se ubrajas u te neke, jer kad se sve sabere ti si iznad svih ovih levatskih politicara koji ne vide dalje od svog nosa..
Ne može ni visoki predstavnik napraviti neki red, pa i kada bi koristo ovlaštenja, a tada bi lideri digli dreku da nameće ovo ili ono, već je narod nepismen pa nikako da za tolike godine vidi da ova vlast ne radi u korist naroda , nego je sama sebi dovoljna, i sve preporuke MZ i EU Dodik i ostali neće da čuju.
Ne da mi se citati pa molim da mi neko kaze da li je Inzko izjavio nesto novo, nesto sto nismo znali?
Najgori visoki predstavnik i neprijatelj BiH , samo sere po novinama i televiziji a nista nije poduzeo ... Idi iz Bosne majmune kad nemas damu i povedi Dodika sa sobom .
@unmibh NE i to u citavoj BiH ne samo u pederaciji , zasto pitas tebi dobro , jel ??
@zero.cool Pederacija je citava BiH. Rep Srpska vam je susjedna drzava
ne mogu ga ni ja, ali družino, birali smo demokratiju. Nije on Tito, da lupi šakom od sto i provodi red i mir. Budimo realni, zna se ko je krvi, svako od nas.
Ostalo je još samo da nam saopšti da je voda mokra.
Klix pothitno treba uvesti napomenu "Troll alert"......
A jeb' ga, znas da su limitirani, pa spustis prag tolerancije. Ono, k'o malo dijete sta god da napravi, roditelji odusevljeno klapcu "Bravoooo". Tako i ja dozivljavam ovaj ugledni portal. K'o dijete sa posebnim potrebama.....
TI SI SAMO JOS JEDAN KATANAC VISKA
Mlakonju niko ne uzima za ozbiljno. Znam da ga handre njegovi šefovi ali zauvijek će ostati političar, nikad državnik.