Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala EU-i na podrsci,ali nasoj zemlji BiH-i je genocid tvorevina terora i diktatura! Genocidni spiric radi sve moguce na unistenju drzave BiH-e ko i ostali politicari te sramne genocid tvorevine! Lopovluk na svakom novou po cijeloj drzavi BiH-i,srbski ratni zlocinci se i dalje slobodno setaju po genocid tvorevini,nacisticka srbadija iz srbije i dalje SANU ideologijom o velikoj srbiji drzi konce o sudbini nase zemlje i njenih gradjana! Ustav i jedan Predsjjednik,Parlament,Policija,Ministarstva,,jedan Budzet (jer nitko ne spominje DVA budzeta) i hocemo funkcionalnu,demokratsku,modernu drzavu BiH-u svih njenih gradjana! BiH4EVER!
@L potpisujem,,jos jednom svaka ti je rijec istina! redakcija mi je izbrisala komentar sto sam ostavio prije!al ja cu ga opet napisat,copi paste! BiH4EVER!
A ko čuva tu \"genocidnu tvorevinu\" pa vi Bošnje, Tihić i comp. Pravi Bosanci su otišli (protjerani) iz Bosne. Ostali su samo SRBI, HRVATI I MUSLIMANI. To je istina.
glavni kocnicari ste vi tj. EU jer vi vidite sve ko koci napredak i vasa jedina reakcija je osuda rijecima a ne djelima..... ....ili prihvatite se posla ili gubite se iz Bosne da to mi sami rascistimo sa genocidnom tvorevinom........ DOSTA je vise cuvanja genocidne pc izlazite vise
Svaka cast Viskom Predstavniku G-inu Inzku,podrska!On je od pojedinih koji najbolje zna ko sta i kako se radi u nasoj drzavi! BiH4EVER!
Pa šta je uzrok draga EU, nenapretku BiH pa da se to riješi na normalan način, uzrok je Dodik i njegova RS koja lagano , pokazalo se u Bileći, gubi nadzor nad ideji priključenja Srbiji, i mnoštvo karikiranih političara mahom korumpirani koji su zreli za smjenu i istragu !