Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bisera sramoto, podnesi ostavku.
Tik Tak...
Hvala Bakire hvala SDA bagro
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bisera smeće jedno
I Merkel je koja neće da primi iste
Kad počnete plakati za koji mjesec volio bih vas gledati hajvani glupi i smijati vam se vakcine nisu ispitane dovoljno pa u Australiji neće niko vakcinu koju naž je vučko donio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Astrom dovukli iz Indije do Zenice?
E kad je isti ..pitajte bilo koga u EU da li bi je primio ... dajte ih odmah medijskoj sili ..
Pa ovo je isto ko i pffizer vijagra iz Amerike, i kamagra iz Indije. Isto diže onu stvar, samo za manje para
Podjele! Zarazene i manje zarazene drzave. Zdravi i bolesni narodi. Poslusni i neposlusni. Oni koji slijede zvanicna objasnjenja i oni koji misle svojom glavom. Oni koji smiju na posao i oni kojim je zabranjeno. Oni koji mogu van (ako imaju psa) i oni koji ne mogu (stari i maloljetni). Oni koji mogu u teretanu i hotel i oni koji su nevakcinisani. Kakav divan svijet!
Bisera, pazi ovako: da bi neko dobio licencu za proizvodnju lijeka, u konkretnom slučaju, a i bio kojeg drugog proizvoda, firma koja daje licencu izvrši sve provjere zadovoljavanja uslova za proizvodnju proizvoda i vrši kontrolu zadovoljavanja kvaliteta, koji se mora u potpunosti podudarati s onim koji davalac licence proizvodi. Davalac licence čuva svoje ime i ako licencirani proizvod ne zadovoljava stroge norme, licenca se oduzima. De, ponovi da vidim jesi li razumjela!
Zar nije penzionisana do sada?
GUSKO jeli citas a? ili ti je Sebija naredila sta da kazes, jeli debelguzo odvratna.
Ama ko i sve sto dobijes imas pravljeno za EU i pravljeno za Stoku.
Kada su iste, što te indijske ne dijele po EU?
ajde ba....nije ista nutela,fax ni toblerone a da bude vakcina!! hahahahahahah
Samo ustanak !!!!
Bravo za Biseru, jedno cijelo janje za gospodju molim.
jedno janje i dva zapornjaka minimalno..
50% lijekova na trzistu EU se prozvodi u Indiji.Da je neko poklonio Armani odijela a na njima etiketa Made in China,bila bi ista diskusija.
100%
Što bi rekao rahmetli Nijaz Duraković:"Čuvaj se Danajaca i kad ti poklone donose".
Čuj Nijaz Duraković. Ja sve dosad mislio da je to rekao Vergilije