Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je pobi nas vlada, pa sta je evo sad, zasto je odziv nikakav ? od 12.000 planiranih za 3 dana, jedva 4000 potrosili... i ne trebaju nam ni nabavljati vakcine, evidentno je da se vecina nece vakcinisati
@Dino ma ovo ti je ista priča kad počnu pametovati npr. Hastahana park, sve stručnjaci, koriste izlaze sa djecom, a kad prošetaš nit ujutru nit predvečer nema 10 duša.. U prevodu: samo da nam je palamuditi
Zato sto su korona botovi i mediji najglasniji, pa se sa strane cini da je masovna pomama za vakcinama, a istina je totalno drugacija. Protesti po cijeloj Evropi protiv vakcina, milioni na ulicama a jedva da se i spomene na Klixu, a zato znaju pisati o 'dozama spasa', kao da je Ebola u pitanju. Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto je covjek proklet kad nema da mi je, a kad ima zaboli ga patka
"Nije se rodio ko je narodu ugodio"
Sta je vakseri svaki dan ste pravili parole vakcinacija gdje ste sad hajte ured....ETO VAM BOCA...
A sve ko fol plač za vakcinama.
Još jedan od dokaza koliko je narod primitivan i neobrazovan, ovako gledajući nije ni čudo ko ovdje vlada zadnjih 30 godina
Mogu se imunizirati svi građani stariji od 18 godina, a koji žive u Kantonu Sarajevo... KOJI ŽIVE u Ka SA, ili koji imaju osiguranje u KA SA ?
Kkad ce Sinofarm vakcina biti dostupna, zna li iko?
Nas da nema nas bi trebalo izmisliti.Kada vakcina nije bilo kuku pomagaj a sada nece niko.Ocito je da smo mi samo veliki oportunisti i to pokazujemo u svakoj situaciji.A ovi antivakseri neka ostave svoja misljenja za sebe i neka se ne vakcinisu ali neka ne sole pamet onima koji hoce.
Vidjet ćemo na jesen šta će biti ja sam se za svaki slučaj cijepio.
jesi li se cijepio i protiv smrti?
Od one sadake sto smo dobili od svakog pomalo 😂😂, a za revakcinaciju idite u Banja Luku ili Srbiju jer ne zna se kada ce humanitarne vakcine opet doci.
Prvo smo kukali šta niko nije izmislio vakcinu,onda smo kukat kako je svi imaju osim nas.Zatim kako niko neće da nam proda a kad su nam prodali onda smo kukati kako nam ih još nisu isporučili.U međuvremenu su se svi sažalili na nas pa nam poslali svoje ostatke .I sad evo kukamo kako niko neće da se vakciniše.Ja bi fakat otišla na Zetru al me stid poslije svega.😳Pa nas da nema,kome bi se ostatak svijeta čudio?
ponudite porciju cevapa uz iglu
Gdje su sada oni ucitelji i nastavnici koji su plakali da nisu vakcinisani? Ili samo traze razlog da djeca ne idu u skolu? Valja to natjerati na posao sada, dvije godine dobijali platu i topli i prevoz i mahali ušima sa online nastavom.
Djelimično tačno ali političare niko 30 god ne pita zbog čega primaju plate.Živjeli SDA i ostali botovi.
Napravite još jedan centar za vakcinaciju na Alipašinom , !?
Astra Zetra
BiH nije u stanju dobiti od Srbije podatak o broju vakcinisanih BH državljana?
Evo da vam odgovorim zašto nece niko da se cijepi. Sve kliničke studje vezane za sigurnost i efikasnost tih isti vakcina su radile kompanije koje prozvode vakcine. Oni se ograđuju od nuspojava tako da ih primate na vlastitu odgovornost. Ko će pri zdravoj pameti primiti eksperimentalnu vakcinu za bolest koju 99% ljudi preboli u hodu?
Svaka čast na objašnjenju pravi si stručnjak, inače Bosna je puna stručnjaka kao što si ti, al opet nismo u stanju proizvest svoju vakcinu nego zavisimo od amera, švaba, rusa i kineza koji nam podvaljuju svoje.