Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslušnik Rabije Čampare bi opet da divlja po MUPu. Neće moći bolje se spremaj za zatvor!!
nece da moze
http://www.novi-vjetar.com/radoncicev-avaz-klevece-bosnjacke-gazije/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vadih nece skolu nece pare..hoce opet uhljebljenje
Svi kao mali sanjamo da jednog dana budemo uhljebi, nekome se snovi ostvare
@seIjober02 Kako, Allah ti pamet dao kad je RS nastala prije 20-ak godina na krvi i muci ubijenih, obespravljenih i opljačkanih ljudi, a Allah nema ni početka ni kraja. A sve osim Allaha ima početak i kraj, pa ti kontaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek bez packe u svojoj vrlo bogatoj biografiji, a iznad svega je dokazani patriota i da nije u pravu ne bi se zalio. Samo naprijed Vaha.
Covjek je posten i profesionalan, Vahid Cosic nije igrao kako mu drugi sviraju- za Memica jos slucaj nije nigdje, a Sefic je organizovano pobjegao iz BiH, to se dokazuje, e sad trebalo je zrtveno janje, to je bio Vahid Cosic.
najbolji komesar do sada statistika kaze svoje samo gas ljudino 👌
Samo u ovakvoj drzavi jedan profesionalac i posten policijski sluzbenik moze dozivjeti ovakvu nepravdu. Smetao je hadzi kifli u njegovim kriminalnim radnjama
Pravi policajac, cestit i posten covjek u svakom smislu. Konakovicu je mjesto u KPZ Zenica za kriminal u KK Bosna sa Arkanovim rodjom Miskom Raznatovicem i za onu stazu na Bjelasnici sa sestosjedom i vjestackim snijegom, gdje se hadji kifla ugradio par miliona.
Najbolji komesar, uz najboljeg advokata do pobjede!
allah vam se smilovao stoko sda ovska, uveo vas u dzehenem tacka
Najbolji komesar kojeg smo imali do sada...
@StudentStomatologije Jesi li ti normalan?!
@StudentStomatologije Jesi li ti normalan?!
Kriminalac u uniformi.
Kad je bio ministar hamo iz sdp-a, sva policija Sarajeva je izasla na demonstracije protiv njega na celu sa ovim tipom a konakovic mu je bio glavna podrska za smjenu uz presudan glas radeljasa. Kako se samo sve okrene naopacke.
svi bi mi para a da neradimo
Cosicu, stanje se nista nije popravilo kad si ti bio komesa zato mani nas svojih zelja! Nadam se da ce postaviti vec jednom nekoga ko ce raditi svoj posao a mi gradjani vidjeti poboljsanje i biti zadovoljni.
Sta hoce ovaj lopov?
Treba i aktuelnog smjeniti a kamoli vratiti starog
Samo u BIH suvlasnik kompanije koja ima najvece Ugovore sa MUPKS brani Komesara koji im je iste te Ugovore “aminovao”... Tuga do neba...