Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ionako su im svi tramvaji kao ovaj sa slike...
Umjesto da naplacivaju karte po 20 feninga sto nije puno, puta 100,000 putnika dnevno izadje oko 20, 000 KM ciste dobiti svaki im dan. A ovo se nebi desilo.
naplaćivaju ili naplaćuju? nebi ili ne bi?
Treba zabraniti nepismenima da bilo šta komentarišu. Treba im zabraniti pristup internetu. Treba im zabraniti pravo glasanja na izborima. Na selo, prihvati se motike, pluga, budi koristan!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
raja je kriva za sudar, oni ne placaju karte
Naravno da nije jos poznat uzrok...a rekose znace uzrok za 24 casa..........
prvo, svi vi koji ste protiv pojeftinjenja karata, pricate u trecem licu, sto znaci ili da se ne vozite tramvajom, prvi debil naslovnica, ili vam ovo nije vazno. stoga, vasi komentari nemaju svrhu ovdje. pustite nama siromasnoj raji brigu oko cijena, a vi brinite za svoje. moze? ako ne moze, to znaci samo jedno, a to je da ste nekako u sprezi za vladajucim, i ne odgovara vam nikakva promjena koja se tice javnog nacina finansiranja ovog rugla od firme.
Dobar je Gras vjerujte mi i trebamo ga sacuvatii.Ako ga prodaju pola Sarajeva ce ici pjeske,jer nece biti HALO pasice zadnja i nemam kartu haveru..Zaboravite na to..Prodaju Gras (privatizuju firmu) i uzimaju samo PDV od karti i njih boli patka sta ces ti ili student koji nema.Ove price SUV treba znati znacenje toga pa pa onda se kur...i i pricati..U svijetu se desavaju milion gore stvari ali ovo je za nas krah,slom mi to ne mozemo da podnesemo..Sutra da treba pomoci tom Gras_u sa nekih 5 miliona koliko bi se vas dohvatilo za novcanik?? 4 posto.. Pisete gluposti nemate sta da radite svi pametni a zapitajte se sta se uradili korisno u svom zivotu osim kafe,kladionice i komentara.Ne bih nikog da uvrijedim cast izuzetcima ali kad je doslo da citam komentare nekih balavaca koji ne znaju nos obrisati onda se stvarno zapitam kuda sve ovo vodi..Ljudi budite pozz i naravno optimiste :)
kad nastupa privatizacija, to je znak da dolazi i konkurencija, sto automatski znaci pojeftinjenje cijena usluge.
I oni bi jos kartu od 20 feninga, da bi im ostalo za kafe i kladionice.. pa nigdje na svijetu nema xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha, nema veze, zar je to bitno?! Bitno je ne biti fukara. :p
lako je ovako virtuelno ne biti fukara xD
hehe to ti znas kako
fukare :p
fukaro :p
Čuj uzrok sudara još nije poznat ali će ipak jedan od tramvaja biti opet na šinama? Samo zbog te izjave trebaju slijediti otkazi
Vozdra sručnjaci za saobraćaj, nabavku, odštetu, marketing, prodaju, prihod.....Ima vas raznih profila i baš me čudi kako to da ova naša zemlja tone kada vrvi od mozgova i stručnjaka !!!!!
. OVO NIDJE NEMA I NIKAD NIJE BILO !!!! SARAJEVO grade sta ti ORAGUTANI raaaade !!!! .
Evo snimka sudara tramvaja u Sarajevu http://tinyurl.com/sudartramvaja Kako poloeti
Imam fukaro, imam. 'ajde sada odjebaus i idi prijeti klincima u produženom boravku.
hahahaha i ti bas lud naslovnica ko fikretavima bogocski pos'o hahhahahah
idi i ti u pm, i tvoje "fukaro".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo vam jedan i jedini dokaz zasto nasa lepa RS opsataje http://tinyurl.com/tajo21
uzrok nije poznat ali im treba odati priznanje, valjalo je potrefiti kabinu u kabinu vozaca tramvaja, ne moze to svak'...
Gras do daske 4
Neka tramvaja sta mu fali, znalo ih je bit i u gorem stanju.