Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo jednom napisati svaka čast i prestati sve živo kritikovati i što treba i što ne treba.
Znam da ovo ce zvucati kao radikalan prijedlog, ali zar nebi bilo efikasnije, jeftinije i rasterecenje da se opremi Kantonalna Bolnica Bihac da moze sama raditi testiranja. Pa to je kanton sa 280.000 stanovnika (veoma povezan sa dijasporom), nije valjda da 280.000 stanovnika ce se uzdati u KCU Sarajevo da ce i njih pokrivati pored svojih stanovnika. Zagusuje se labratorija u KS.
Aferim ima ba u ovoj Koroni i nešto dobro
Sreca nema vjetra , da ima vjetra umjesto u Bihać u hrvatskoj bih zavrsio ovaj simpaticni helikoptercic.
Molim dotične da mi ne lete iznad kuće sa uzorcima.
Mozda se ovaj mali helikopter moze koristiti samo kada je suncano i bez vjetra. Sta cete raditi kada bude vjetra i kise?
Zasto se testovi ne mogu analizirati u Banja Luci, zar BiH nije jedna drzava?
Zrakomlat
Ma dronom vi to. Jeftinije je.
Para ima u državi za razne budalastine, a za ovakve dzidze i prave helikoptere nema. Tuga, koliko bi samo se života spasilo. Bitno je da se skrši 300.000 km na manifestaciju “kosiste”.
može da sleti na trotoar ispred predsjedništva
Možda sad ima smisla onaj Konakovicev helikopter što se EL'Bake i Fahro svezali za njega :D
Joj jesmo moderni, još da imamo respiratora gdje bi nam kraj bio.
NATO na Aparatima
Ne treba helikopter??? Puno 27 miliona za helikopter, hangar, posadu i trening? Eeee moji bilmezi...
Mogli su i neki dron veće nosivosti i daljeg dometa nabaviti. Zadaš mu koordinate i ode.
Mogli su to prebaciti i DRONOM...
Napomenuo bih samo da je ovo jednako nelegalno kao i ono testiranje na koronavirus u privatnim labaratorijama, niko nema odobrenje za ovakve letove i ne može se dobiti... Podržavavam ovu inicijativu ali ako treba raditi u zakonskim okvirima onda svi trebamo..... Možete vi lupati minuse koliko hočete ali ako djeca do 18 godina ne smiju izlaziti vani , onda ni privatne ultre lake letjelice ne smiju obavljati ovakve zadatke...ima više razlog za navedeno..
@propast2020 Zasto ne bi bilo legalno?! Napravi se zahtjev ja dozvolu leta prema BHDCA, izda se odobrenje i ljudi lete. Pogotovo sada, u kriznim situacijama državne institucije imaju veće ingerencije. Vidi se da nemaš pojima, samo lupas.