Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je pokazalo da sarajevo ni banja luka nisu politički stabilni gradovi... TUZLA, kao i u Yugoslaviji, je simbol borbe i otpora! TUZLA glavni grad ujedinjene BiH!
*** ti mater vlasku
*** ti mater četničku
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mirnese Ajanovicu, odjebi i ne kupi jeftine poene.
"" Molimo sve one koji pozivaju na unistavanje privatne imovine, da ne pomisljaju na imovinu naseg vozda vojvode Fahre Radojice Radoncica, jer sve sto on ima stekao je napornim ratnim profiterstvom, napornim kriminalom, napornim dizanjem kredita Koje ce te vi gradjani da vracate, npr. Kredit od razvojne banke, i normalno da taj Kredit ne vraca niti ce ga vratiti, i na kraju posjecamo gradjane da je nas vozd vojvoda Radojica 90-tih dosao bez iceg, imao je kesu u ruci i u njoj dva sendvica i jedne gace, a danas ima i avion i tornjeve, zahvaljujuci ratnom profiterstvu i kriminalu...""" Stoji u saopcenju SBB.
PJANDURA GRADONACELNIK JASMIN NESMIJE IZACI IZ JAZBINE IZLAZI GOVNO JEDNO
PRIJE GODINU DANA SMO SE BORILI ZA JMBG, A DANAS STE PALILI MATIČNE KNJIGE... ehh...
ŠTA NIJE!!! SVAKI KAMEN KOJI SE BACI PREMA VAMA JA SAM SVE VIŠE SRETNA! TREBA POPALITI SVE NJIHOVE VIKENDICE I AUTA!!!!
Sada će i poslidnji autobusi za sela tako da se očekuje da se seljaci raziđu, a građani Tuzle da počiste smeće koje su seljaci ostavili za sobom
ti jos radis???
SDP-ovac još uvijek tu. Zar te toliko dobro plaćaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne kontam ljude koji osudjuju ove postupke, pa jel mi zivimo u istoj drzavi !?? Predugo smo sutili, i dopustali im sve, DOSTA JE. Zaliti policajce koji zivotima stite one koji nas potkradaju godinama, koji su doveli ljude koji su zivote dali za ovu drzavu do najveceg siromastva, gdje penzioneri zive kao zivotinje, koji sa penzijom do 300km ne mogu obezbijediti osnovne stvari, dobijanja posla i nakon 15-godisnjeg skolovanja, je ravno dobitku na lutriji, gdje je nepotizam i korupcija na najvecem mogucem nivou u svijetu, i da ne nabrajam vise, i zar poslije toga moze neko nesto prigovoriti na bilo kakve poduzete mjere?? Kako vas nije stid?
Realno, policajci su između dvije vatre i rade svoj posao. Ja žalim i te policajce i ovaj jadni napaćeni narod ali OSUĐUJEM ove huligane što napraviše ovo od grada!!!
TO BALIJE, SAMO NASTAVITE. SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA
srbi su krivi za sve
Je li gleda neko otvaranje olimpijade?
Samo nastaviti protestirati.Ako mi ne radimo nece ni oni.Treba unistiti njihova radna mjesta.Kao sto su oni unistili nasa.Ali bez nasilja prema ljudima.
Ma *** revoluciju i zgrade maloumnici jedni pa izgorila je sva dokumentacija rodni listivi neprocjenjivi dokumenti, u predsjednistvu gori arhiva dokumenta iz razdoblja austrougarske,gore historiski dokumenti postanka bosne ti dokumenti su prezivjeli 3 rata mi smo krvarili za ove dokumente,nekima to nije ni vazna ali zar vi ne kontate koja je steta pa to se ne moze nadoknaditi nikakvih parama
To ovima koji pale nije važno, jer oni neznaju čitati
Demonstranti se raširili u nekoliko grupa, lutaju po cijelom gradu, razbijaju gdje god šta vide.
A ne razumijem zasto toliko osudjivanje protesta ??? Za kriticare sta ste vi mislili kako izgleda revolucija ? Kakav je rezultat posljednih protesta bio ? Nikakav,nismo nista promijenili,sve je ostalo isto. Naravno ne bih zelio da nasilje prekomjerno eskalira,vec smo do sada poslali signal da nosioci vlasti moraju nesto ozbiljno promjeniti u svom pristupu.
'ebem ti klix i vaš hosting, dođe malo više naroda i odma nmž ga otvoriti!
HVALA demonstrantima sto su nam zapalili maticne dokumente u Tuzli, uveliko ste nam poboljsali situaciju.
To su huligani
Svakako nesposobnim sluzbenicima treba mjesec dana da ti izdaju dokumenat, ovako ti ga nece moci ni izdati i mirna Bosna :D