Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeno kad se krvna zrna prebrojavaju! Evo ja nisam sarajlija, zena mi sa bistrika a i ne zivim u Sa. Rado dodjem u Seher ali ga isto tako rado napustim. Imam dosta frendova iz Sa i ne vidim bas nikakvu prednost to sto su oni iz Sa! Vjerovatno imam normalne frendove pa je tu caka. Budi normalan pa taman da si Sejdic i imaces sve sto pozelis! Ovako prepucavanje na klixu mogu samo nenormalni ljudi voditi pa taman se rodio pokraj Sebilja!
Ovaj pas ima srce! http://spijun.org/?p=3057
Otisli da se odmore od odmora
Ko moze sebi i svojoj djeci priustiti odlazak na skijanje,sankanje nek ide obavezno,u zlatnoj dolini je postalo nemoguce disat.
Svi objavljuju slike iz ski centra, skijanje ovo ono, a ja ne umijem ni onu cipelu da obujem (:
Sta de briga, uzmi sanke i eto te na snijegu :))
za sankanje najlon, jer klizite kao nož po maslacu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Obnovite nam skakaonice.
Ima se, može se.