Sarajevo-x.com vraća zimski duh
0

Uživajte u zimi, napravite Snješka i osvojite vrijedne nagrade!

Sarajevo-x.com
Prošlogodišnji pobjednik takmičenja
Prošlogodišnji pobjednik takmičenja
Nakon što je prošlogodišnja akcija "Sarajevo-x.com vraća zimski duh" pokrenula stotine naših čitatelja da izađu vani i naprave Snješka Bijelića, redakcija portala i ove godine će najljepše kreacije nagraditi vrijednim nagradama.

Sve je krenulo potragom našeg novinara za Snješkom Bijelićem. Nakon traganja užim centrom Sarajeva, pronašao je tek jednog Snješka ispred Njemačke ambasade.

Zazvonilo je zvono za uzbunu, zimski duh je bio na koljenima i moralo se krenuti u odlučnu akciju.

Organizovana je nagradna igra, a onda su na našu e-mail adresu počele stizati stotine fotografija Snješka Bijelića sa svih strana svijeta. Stručni žiri imao je težak zadatak, a prvu nagradu odnio je "Momenat" Davida Kraljevića iz Brnjaka kod Kiseljaka.

Odlučili smo da je ponovo vrijeme za akciju. Snijeg je tu, zimski duh se vraća, izađite na ulicu, dvorište, livadu i napravite najljepšeg Snješka Bijelića. Odlično ćete se zabaviti, a možda i osvojiti neku od vrijednih nagrada koje su vam omogućili naši sponzori.

Svoje fotografije nam šaljite do 10. januara na e-mail adresu [email protected], nakon čega će biti proglašeni pobjednici.