U petak proglašenje pobjednika
0

Ovo je trideset Snješka Bijelića koji su ušli u finalni izbor

Sarajevo-x.com
Vjerovali ili ne, na našu adresu je tokom trajanja nagradne igre stiglo 347 fotografija Snješka Bijelića sa svih strana svijeta, što je naš posao odabira najboljih učinilo prilično teškim, ali nas je i učinilo sretnim, jer smo vas uspjeli pokrenuti i "natjerati" da uživate u zimskim radostima.

Uz maksimalnu koncentraciju i stroge kriterije (što veći osmijeh - veća šansa za prolaz dalje) izbor je sužen na 30 najljepših Snješka Bijelića koje možete pogledati u fotogaleriji.

O pobjedniku, drugoplasiranom i trećeplasiranom Snješku Bijeliću u nagradnoj igri koju je portal Sarajevo-x.com organizovao drugu godinu zaredom, odlučit će žiri koji čine Almir Panjeta, novinar i pokretač akcije, Admir Halilović, akademski kipar, Samira Poričanin-Petrešin, urednica RSG 1, Ajdin Čolić, urednik i voditelj TVSA, Imrana Kapetanović, fotograf, i Damir Nikšić, umjetnik.

Autori najljepšeg Snješka Bijelića će za svoj trud biti nagrađeni zimskom čarolijom u hotelu Pahuljica na Vlašiću, a drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti kupon u vrijednosti od 200 i 100 KM koje će moći iskoristiti u prodavnicama Lindex, Tiffani i Ulla Popken.

Pobjedničke fotografije i imena njihovih autora će biti objavljene u petak, 3. februara u 21:00 na portalu Sarajevo-x.com.