Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim sva godišnja doba kad imam para u džepu. Šta će mi Stari most kad praznih džepova preko njega prelazim...pihh.. Mora se raditi ljudi, okanite se kafa u periodu od 08:00 do 17:00 kad je vrijeme za rad.
PA UHLJEBI SE KO BAKIROVI I IMAT ČEŠ PARA
svaka čast na komentaru
Mostar vazda lijep
kao i u svakoj državi, tako i u BiH, sve što je dobro dolazi s nebesa. sve ostalo zemaljsko ništavilo možemo zaboraviti. zato, tko vjeruje u jednoga Boga i s nadom gleda u nebesa, może biti sretan. onda nije no vażno jesi li Hrvat, Srbin ili Bošnjak ili nešto četvrto. proljeće je a u meni nemir....:)
fenomenalno :) :)
Jel i ovdje ocekuju one kvazi heroje😂😂😂?Kazu bice im kahva maksuz😉
narednu sedmicu obilježit će ugodne temperature od 4 do 21 stepen. Meni je ugodno od 21 do 26. Na 5 stepeni mi je hladno.
Predugo je zima trajala
super, dugo mi nije bila gora i mrža zima od ove ..
Konačno :)
Hajde neka, da gladni Srbi malo otvore oči.
@FreeTrokutistan Te su regije nekad hranile, danas nažalost propadaju. Danas rade Tešanj, Goražde, Sarajevo, Visoko...