Kvalitetna prehrana
3.3k

Uzgajivačnica pasa iz Stoca: Uspjeh na državnom prvenstvu uz Josera super premium hranu

Von Aladins Berg
Von Aladins Berg
U svijetu pasa, kvaliteta prehrane igra ključnu ulogu u postizanju izvanrednih rezultata. To je posebno istinito za uzgajivačnicu njemačkih ovčara Von Aladins Berg iz Stoca, koja je i ove godine ostvarila izvanredan uspjeh na državnom prvenstvu.

Ova uzgajivačnica, koja se ponosi svojim izvrsnim rezultatima, zaslužila je pohvale na natjecanju koje je okupilo uzgajivače iz cijele regije, uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Ova godina donijela im je dva zaslužena prva mjesta u konkurenciji vrhunskih uzgajivača, dok su njihovi njemački ovčari briljirali u svojim razredima.

I dok tajna njihovog uspjeha uključuje marljiv rad, ljubaznost i stručnost njihovih uzgajivača, ne treba zaboraviti ni važnost ispravne prehrane.

Po tvrdnji vlasnika Alena Šljivića, Josera super premium hrana za pse igra ključnu ulogu u podršci ovih izvanrednih pasa. Von Aladins Berg prepoznaje važnost pravilne prehrane kao temeljnog faktora koji pomaže njihovim psima da postignu najbolje rezultate. JOSERA super premium hrana, proizvedena u Njemačkoj, pruža uravnotežene nutritivne sastojke koji doprinose općem zdravlju, vitalnosti i izdržljivosti pasa, osobito onih koji se natječu na visokom nivou.

U razdoblju od 24. do 26. novembra, Josera super premium hranu možete pronaći po posebnim cijenama tokom Black Friday akcije u bilo kojoj Pet City poslovnici diljem Bosne i Hercegovine ili jednostavno pretražite ponudu na njihovom web shopu.