Zanimljivo upozorenje
0
Uzalud vam trud, gospodo provalnici
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je u sustini zalosno, a samo je potrebna jedna patrola da ceka..
\"... danas knjige u BiH baš i nisu posebno tražena roba...\" koliko me pamcenje sluzi....nisu bile nesto trazene ni u zadnjih 40 godina, a ne samo danas...a smio bih cak i reci da na ovim prostorima nikad nisu bile nesto trazene
Volim sto sam otiso juce odatle.Sad cu da izljubim moj stranjski pasos,cak cu i vodit ljubav sa njim.
a koja glupost... kazu da zakon predvidja 5 godina kaznu za provalu, a ubice u bosni izlaze na slobodu nakon 3 godine. znam slucaj gdje je osoba na slobodu izasla nakon 9 mjeseci a zatvoren je bio zbog napada autom na policajca (gdje mu je slomio nogu) a jos je priznao da ga je pokusao ubit... e zakona i k....a
Niste bas azurni. Bilo je ovo vec u novinama, cini mi se Oslobodjenju, davno. Ova poruka stoji vec barem 7 godina. Koliko se sjecam iz novinskog clanka ispod nje je svojevremeno stajala poruka sa \"odgovorom\" provalnika ali neko ju je skinuo (kao sto se da primjetiti).
ahhahahahhahahhahahahahhah e ovo ima samo u BOSNI&HERCEGOVINI.....
Sta ako neko nezna citati
:)))) da ali sta ako je to vrlo poznata banda \"Kokuz Profesori\". Postaju sve popularniji u svim dijelovima svijeta, a u njihovim ocima....knjiga vrijedi zlata.
ajmo bosno bosno igraj vesela moja zemljo...
lockerz123.blogger.ba Posjetite!
Joj lika bas je legenda
a vrata izgledaju ko da ih svakih 10 minuta neko razvaljuje :D
HAHAHAHAHAHHAHAAA