Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imajte bar malo respekta prema 70 i nesto djece u,b,i,j,e,n,e na danasnji dan u tuzli, vjerovatno od strane nekog od titovih vojnika. ruzne starke.
Ko god u 2012. godini slavi Titov rodjendan nije normalan i treba otici na psihijatrijsko vjestacenje da mu se postavi dijagnoza. Ja naprosto ne mogu vjerovati da ima tako plitkih individua. I ne, nisam ni vjernik, niti clan neke nacionalne stranke, da se odmah ogradim od pljuvacine.
OHOHO
Eee moj brate, kada smo se mi budili svako jutro krvavi uplakani noseci svaki dan svoje prijatelje i i njihove noge i ruke za njima na rukama svi su to gledali na televiziji a mi smo to prozivljavali! Svima je to tada bilo smjesno ili neshvatljivo ali ipak mi smo to prozivljavali i ostali su nas snimali da bi vi znali! Svako ko Sarajevu zamjeri i njegovim građanima, nije covjek niti ce ikad biti COVJEK!
Mislim kao osoba porijeklom iz Sarajeva da Sarajevo kao grad koji je prezivio jednu od najduzih opsada i izgubio 11521 osobu, treba pokazati suosjecanje sa drugim gradovima svoje drzave kada je rijec o ovako zalosnim dogadjajima, pogotovo iz proteklog rata. Ovo nije lice cijelog Sarajeva i njegovih gradjana. Cijenim i ja Tita, ali je u trenutku kada drugi grad(ovi) tvoje drzave place/placu, vatromet ipak malo previse. Ipak, ovo su pojedinci, ne grad kao grad.
Znas li ti uopce sto znaci \'Jamahiriya\'?? Term koji je Gadafi (vas omiljenik i big friend) izmislio, sto znaci nesto kao \'drzava mase\' (\'jamahir\' u prijevodu znaci masa)....prvo se educiraj pa diskutiraj! Sto se tice BiH, sada niko ne dominira.....ako bude jednog dana jedna grupa u vecini, onda ce ta grupa dominirati, sto je logicno i sto se svugdje desava. Stanovnistvo i dominantne grupe u svim regionima i zemljama se mjenjaju (vi to najbolje znate)....time will tell sto ce se ovdje dogoditi.
Samo vi klikcite dislike, to znaci da sam upravu! SARAJEVO! Smetljari, pateticni!
Eto danas nije nikakav vrjedan datum za obiljezavati, osim pojedniacnih pogibija sa kojim se suosjecam sa poroicama poginulih! Sad odjebite u skokovima od grada Sarajeva i slicnih portala i nadjite sebi drugu zanimaciju! ZIVIO TITO (jedini koji je znao sta da radi sa nacionalistima)! Pozdrav iz rajvoSa!
VI SLAVITE A 25,MAJ JE DAN NAJVEĆE TRAGEDIJE U TUZLI AFERIM SARAJLIJE
Jes\' ti ona crnka na petoj slici?
Zaista sam ponosna na sve koji su proslavili ovaj dan i rekli odlucno NE svim nacionalistima i separatistima.Dusmani ,koji ne volite suzivot-crknite od muke!
Vi Tuzlaci ste godinama zbog prokletog fudbala na najgrublji način vrijeđali naše mrtve sugrađane, a sada uz pomoć lokalnih SDA-ovaca koji pokušavaju od svog grada napraviti Pjongjang i preko mrtve djece obračunavaju se sa čovjekom koji je te 1995 bio mrtav već 15 godina pljujete po djeci koja nisu nikoga vrijeđala, popila koje piće i otišla kući, iako se tu noć širom BiH pa vjerovatno i u Tuzli lokalo i dernečilo i bez Tita...Moj rođak je poginuo na M.arkalama, ja sam uvijek osjećao poštovanje prema nesretnoj djeci sa Kapije a mnogi vaši sugrađani nisu prema žrtvama iz moje porodice...Skinite nam se više sa ku...ako vam se sarajevo ne sviđa nemojte više dolaziti u njega. Ja ionako u Tuzli nisam bio od 2003 kada ste psovali m.arkale i gađali nas ciglama a vaša policija nas mlatila...i nemam više namjeru da dolazim...i baš mi je lijepo bez vas...Dosta više ove pljuvačine koja traje od sinoć.
veliki + za sarajevo iz banja luke............SMRT FAŠIZMU,SLOBODA NARODU.
Ponosno djeluju pioniri kao na PARADI PONOSA.
i u subotu na onoj temi o fudbalu navijači slobode su masovno psovali M..arkale a mostarcima govorili da im hoće opet ujke srušiti stari most...Koristite mrtvu djecu da liječite svoje frustracije prema Sarajevu....
Dok Tuzla place za svojom 71 zrtvom stoka pravi vatromet i slavi Titin rodjendan...a pljuvali ga i psovali do juce...sram vas bilo stoko...
Isto kao što vi spuštate glave što ste godinama na Tušnju psovali M.arkale....Sram vas bilo...