Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AK 47 srecan bajram...
Eto kako se bahato razbacuje budzetksim sredstvima, umjesto da meni kupe samo jedan avion. Pozar bi se svakako sam ugasio. Rekli su mi u IZ BiH da je Al lah cuo rejsove dove i odlucio poslati kisu.Eto kako se oni razbacuju....pa to je za nevjerovati! Ja kao najzasluzniji gradjanin Bosne, a bome i Hercegovine treba da idem obicnim lajnerima, umjesto da predstavljam svoju zemlju na ponos sviju vas.
da hoće bratunačka vlahadija izgoreti kao što je gorela u junu i julu 1992 godine kad su ih Naserovi borci spaljivali zoljama u Sasama, Zalazju i Blječevoj... http://www.youtube.com/watch?v=aibbqOkz5ro