Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce parking policajcima, svakako parkraju gde stignu, pjesacki, trotoari, na mjesta za invalide...lafo stave kapu ili lizalo, kad to vidim, dođe mi da odmah spakujem kofere.
Parkiraju kad su u sluzbenim vozilima, a ovaj parking je za njihova privatna
Sto se Semir ulizuje glasacima, dosta i tvog seljakluka i uhljebljivanja nesposobnih SDA rođaka i šveca, Semire, od Novembra InnShaAllah Adnan Delic preuzima opstinu
@FGRoDerim sva famelija je u novom gradu zaposlena
Kao sto i naziv ti imena kaze FGR ublehas , sigurno radis u stranoj ambasadi i clan si nase stranke :) a vamo platica 4000 milje aaa?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Građani ovim nisu ništa dobili, opet će morati tražiti parking kad trebaju neki poslić završiti u ovoj stanici, i bolje bi bilo da ovo niste objavili
Znaci efendici obisli parking. Ina li i jedan efendic da se nije uhljebio!?
Al najbolja je finta semafor na ulaz/izlaz sa parkinga
Života mi Vi niste normalni....antiteroristički podizači
Ko radi radi.... Svaka čast Semire za sve što si uradio u općini/opštini Novi Grad.
Ismir Jusko SBB se uvlači u gaće Semiru Efendiću. Mislim da ne postoji veći uvlakač i beskičmenjak u Sarajevu. Čovjek sa srednjom školom mesara kojega je izmislio Fahrudin Radončić.
Oni ovdje uopste ne daju da se parkira iko osim policije, kakvo stanovnistvo??
Semir Efendić dodjeljuje poslove izabranim građevinskim firmama sa kojima se tali. Firme od kojih uzima tal su HIFA, Mibral, Dzekos, Dinalsa... Ako to nije tako zašto krije ugovore i zašto ti podaci nisu javni za građane.
Semir Efendic je veoma loš načelnik i treba ga mjenjati. Od Novog Grada je napravio prigradsku općinu. Nikakvih rezultata u zadnjih četiri godine osim talova sa njegovim “babom” Ćesirom. Vrijeme je za promjene.
Samo u KCUS ne može uposlenik nižeg ranga dobiti parking, čista diskriminacija, sano su doktori valjda bogom dani a sami ne mogu raditi bez ostalog osoblja.
Koji je demagog ovaj Semir Efendić. Pred izbore mjesec dana troši pare građana Novog Grada i to mu služi kao izborna kampanja. Misli seljak da mu sve prolazi.
Dzaba ali ono opet ne zna da parkira da hebes cccc
ovo je uspjeh vrijedan divljenja; eu aplaudira, amerika slavi!
BRAVO EFENDIĆU..... KO NEBI VOLIO OVAKVOG NACELNIKA!!! SAMO NAPRIJED!!
Kafana kod Muje opstala
@nagamoto Delfin i Mujo neunistivi