Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sultan ahmedov kompleks u Zenici hahahaha. dzamija princeze Dzevhere u Bugojnu itd. hahaha
Treba zabraniti imenovanje bilo čega po okupatorima BiH.
I sto onda hocete zajednicku drzavu Bosnjaci, da bi sutra sa vama Srbi i Hrvati se kleli u Tursku i u sultane? S obzirom da ste prvi u redu kad kritikujete neciju nacionalnu pripadnost ovde, onda se i za vas moze reci: izvolite u Tursku pa tamo velicajte sultane. Sta vam uradi Alija krajem 80tih i pocetkom 90tih, ne daj Boze nikome. Zamlatio vas islamom i napravio od vas zatucanu marvu.
Vaistinu elhamdulillah..
jbo ti nas, odricem se bosnjastva, stid me je da pripadam ovoj bolesnoj sorti. jbo vas sultan usta
Bolje da ste izgradili jos jedan zatvor , onaj stari vam i nije nesto.
---- investirano dva miliona KM, uglavnom donacija pojedinaca i džematlija, Uz mejtef je odmah i prekrasna gasulhana tako da vas islam u sekularnoj BiH prati od kolijevke pa do groba ?? :)) Ih koliko su sad džematlije bogatije neg u Titovo vrijeme, a naročito penzioneri.:)) Koga ba vi lažete, islamska zajednica se ugradila u škole i univeritete kao nauka, a sad još da se javno prihvatna inicijativa dopuni sa donaciojom turske države ! Pa i ona je sekularna ko i BiH :)))
ovo mi je uljepsalo dan, sad se vise ne brinem sto nas svi ozbiljni investitori zaobilaze
Vehabijski centar!
Super, samo neka se gradi, pogotovo kada je u pitanju odgojno-obrazovno-vjerska institucija.
Kompleksno ovo jbt. Draga Zenco, još malo pa gotovo. Svašta ima u Zenici.
Zamolite donatore da prvo nahrani gladne i siromašne Zeničane i obezbijedi im trajni izvor finansiranja za sebe i porodicu, oni će poslije sami izgraditi taj džamijski kompleks.
Kopleks zvani Pranje para
Za ove što govore fabrike na svaki ovakav članak! Država neka vam pravi fabrike!!! Ovdje i u ovakvim objektima grade se moralne osobe, ljudi i oni koji će voditi ovu zemlju u bolju budućnost aBda. - Vi što lajete FABRIKE, sa džamijom se sastali niste-mogu misliti....
Dobro vam je recno, sve pare sto dadnete na kladionicu, alkohol i duhan dadni te za izgradnju fabrika, nemojte biti dosadni.