Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
učinimo ono što možemo učiniti a to je paziti na te osobe i ne gubiti strpljenje s njima... a što se tiče njih samih vjerujem da će proživiti ovaj život sretniji... puno sretniji nego ostali "normalni", racionalno i emocionalno istrgani, nikad zadovoljni i uvijek u nekom grču...
Nije mozda, nego je 100% vakcina dragi ljudi. Vise istraživanja, a manje vjerovanja psihijatrima i nekim doktorima i njihovim bljuvotinama. Ako ovo citate, obavezno istrazite MMS, bez predrasuda jer ga oficijelna medicina ne podrzava. Oficijelna medicina je mnogo zatrovana, od 1930tih je vode jevreji i svjetska elita i od tad su kola krenula nizbrdo. Sve vise i vise je bilo bilesti, a sve vise i vise lijekova. Nike tesko povezati uzroke i posljedice, te razumjeti razloge iza svega toga. Jedan od glavnih je profit naravno, jer da je narod zdrav, od cega bi farmakolozi zivjeli? Istrazite MMS bez predrasuda ljudi, ja ga koristim vec neko vrijeme i radi cuda za imunitet i organizam.