Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite kako se sepurite na otetoj zemlji. SARAJEVO = SARAJ JOVA sto znaci izvorno srpsko, pa zakljucite sami ko je gdje dosao;TURCI na SRPSKO ili SRBI na TURSKO.
Samo da napomenem... nakon sto je poceo ge.nocid nad Srbima od strane u.stasha i m.uslimana, Srpski narod pokrenuo je u.stanak radi prezivljavanja i oslobodnjenja od o.kupatora. A onda su nam na grbacu zasjele ko.munjare koje su 25. novembra napravile ovu mutant - tvorevinu zvanu BiH, i mutant naciju M.uslimani. A sve to je platio srpski narod koji se jedini bo.rio protiv o.kupatora u 2. svjetskom ratu, a ostali su se usunjali medju pobjednike krajem 44-te, kao da nista nije bilo, i u sav glas su vikali \"bratstvo i jedinstvo\", jedva cekajuci da Srbima opet zabodu n.oz u ledja
ko tebe srbendo pita sta te zanima ionako ovo je vezano za autobuse i tramvaje koje mislim da vi nemate....
RS je vec proslavila svoj dan drzavnosti, ovo nas ne zanima
Kakav je dan drzavnosti 25.11. ? Sta je bilo na taj datum ?
Za Dan državnosti BiH, 25. novembar, te za vrijeme Bajrama 26. i 27. novembra javni gradski prijevoz odvijat će se po nedjeljnoj šemi, saopćila je Služba za odnose s javnošću GRAS-a. Bajram je 27. i 28., ne 26. i 27.
CCCC