Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim Srbi, ovo treba da bude primjer svim bosancima kako se obilježava ovakav ili sličan dan ;)
Smrt fasistima iz genocidne tvorevine RS, sloboda narodima Bosne i Hercegovine!
vlashka posla
A čestitke su stizale sa svih meridijana , iz Rusije , Srbije , Lištice , Beograda , Moskve , Doboja , Kragujevca
Vidim došli su predstavnici svih država na proslavu,baš kao i na proslavu dana BiH.Bio je tu srpski , ruski , zapadnohercegovački,ruski i srpski predstavnik.Bravo RS imate podršku svijeta.Prava pravcata ste država
Video spektakularne projekcije http://www.youtube.com/watch?v=8gDpvpQKTb0
https://www.youtube.com/watch?v=8gDpvpQKTb0&list=HL1326191273&feature=mh_lolz
20 je 20.
Vlahadija se odlučila da nastavi svoju četnologiju iako su nam mogli prodati priču ko nas bre zavadi pa bi svi skupa živjeli pokušavajući se praviti da rata nije ni bilo (kao nakon drugog svjetskog). Ovako zna se - ili će im u krvi jednom uspjeti napraviti srpsku državu u kojoj će živjeti proruski srbi ili će ih jednog dana proevropska Srbija pustiti niz vodu.
@ yugo serbi krvoloci, barbari, monstrumi, vampiri i ruski imigranti su izmisljena nacija, zato sto SU IZMISLJENA NACIJA ZATO CE I NESTAT....I!! SERREM VAM SE NA MONSTRUMA VAMPIRA IRINEJA, VLADIKU DRAKULU KACAVENDU I SVE STO IMA SIMBOL SERBA...!!! SIKTER...!!!
SAMO S V E C A N O DA SE POKKAKIM NA 20-i SOTONSKI SERBSKI PRAZNIK BARBARIJE NE-HRISCANSTVA, SERBSKOG PRIMITIZMA, SERBSKOG VAMPIRIZMA PROFESIONALNIH SILLEDZIJA, UBBICA I SERBO-BARBARA PATOLOSKIH KOLEKTIVNIH ZVJERI...!!! SERREM VAM SE NA SVE SIMBOLE I SVE STO PREDSTAVLJA SERBSTVO I GENOCIDNU TVOREVINU...!!! SERBI===NAZI KILLER...!!!
pjeni pjeni baliyo glupa
Moj savjet bosnjacima,svako oruzje u kucu !!!!!
Pilo se ,pjevalo se ,igralo se cijeli dan diljem Republike Srpske na dan njene drzavnosti 9-tog Januara. Fala Bogu ima se -moze se ! p.s.-U jamu Bosnjacki jazo ,u jamu, hebo te Mustafa Pokvarenjak !
s obzirom na sve i bez obzira na ništa , uzevši u obzir trenutak nastanka ne obazirući se na vrijeme nestanka , ovo je jedan veliki zimski prdež u led .Jer nikada to smeće biti neće samostalno ni u bih ni izvan bih.
Ovaj portal je smece
Nema ljepse cestitke za 20-i rodjendan nase prelijepe, jedne i jedine, REPUBLIKE SRPSKE, nego procitati ovdje kako baliye pjene na usta; kao bijeni psi (sto u sustini i jesu).... Crknite od muke baliye, Republika Srpska je jos jedna srpska zemlja! Doduse imate i vi vas rezervat, Sa-Ze-Tu, na 24% teritorije nekadasnje BiH. Svakome po zaslugama, pa i vama poislamizirani srbi...