Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam samo za Brod nikad čuo za Bosanski.
Srbin sam ali mi je tvoj komentar izazvao ogorčenje. Da si i jednom u životu ušao u crkvu ne bi vrijeđao bogomolje druge vjere. Zamolio bih te da ne ostavljaš ovakve komentare ničim izazvane, samo stvaraš krivu sliku o srbima. \"Bože, oprosti mu, ne zna šta čini\"
treba dizat u zrak cisterne iz broda ćim se pojave u federaciji , nek ih prodaju dodiku i smrdiji
RAFINERIJA NAFTE JE U BRODU, ISKENJAM VAM SE U BOLESNJACKU MUSLIMAJMUNSKU BEGOVU DZAMIJU
\"Dodik je rekao da Vlada RS-a podržava rad rafinerija nafte i ulja, u Bosanskom Brodu i u Modriči...\". Prije ce biti da je rekao: \"...da Vlada RS-a podržava rad rafinerija nafte i ulja, u Brodu i u Modriči...\"
1. tehnologija je trenutno najbolja na balkanu 2. ekoloski uslovi su po eu-standardu 3. 30 % zaposlenih nisu srbi 4. licno sam radio na tom projektu
u cevapdzinici zeljo je uvedena najsavremenija tehnologija proizvodnje cevapa.
Samo naprijed u razvoju boljeg dijela BiH. Ovakve vijesti dolaze iz Srpske, a iz Bosnjakistana samo o pljackama, strajkovima, kriminalu, prosjacenju.
1. koriste tehnologiju prerade staru 20 godina 2. truju na 20 km od rafinerije 3. zaposljavaju samo srbe