Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav JEWS sta ima u svedskoj srecne oci sto te vide Glup je ovo cika Ziko sajt za nas. uh sto volem kad godina izda
NJIMA SAMO SI PRIJATELJ DOK DAJES LOVU,CIM TI PRESTANES DAVATI OKRECU TI LEDJA ODMAH KAO DA TRE NIKADA NISU NI VIDJELI
koliko si dobio para pa da nam DODJES.... znamo svo mi da si kankrotirao pa zelis ponovo da sjajis po svijetu....
kako to da se kasparovu omakla greska da je igubio glas u BIH :) ne znam ako je dolazio 94 u sarajevo nema sta glasati za njega ! hrabro je bilo od njega to .. doci tada u bosnu i hercegovinu
Bosnasrebrna ne seri.Doticna gospoda nije podrzala Karpova zbog Seselja i VUKOVARA .
mi trebamo znaci zaboraviti da je Karpov igrao s Seseljem i da ima clanstvo u Milosevicevoj stranci..\"da gledamo u buducnost\"???
gari,ti si vazda bio laf u srcu
Ovaj Kasparov se ponaša kao da je on predsjedniki i tutor ŠK BiH.Ovi naši su sasvim u pravu što glasaju za Iljumžinova a ne za chetnicka Karpova.Iljumžinov i co daju živu lovu za preživljavanje našeg siromašnog saveza a lafinaš Kasparov daje samo maglu.Inače Kaparovu je bolje da se vrati šahu nego što glumi propalog političara i klovna kojeg svakih par mjeseci Putin malo baci u prdekanu da provjeri stanje ruskih zatvorskih ćelija.Stalno se poziva na ratnu pomoć BiH a ne spominje da je i on popravio lošu reputaciju u svijetu na račun Bosne.
Admin. j.e.b.e.m. ti sve živo i rahmetli...onako uz put!!
Shah mat
e moj Gary, ocigledno da ti ne poznajes nase mujice dovoljno. njima je izdaja u krvi. oni za cas promjene stranu.