Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li se ovi svi namjeravaju tužakat do ljeta ili ce pocet radit? Jesu li počeli? Šta radi Semir, šta se dešava u Centru, sta u Starom Gradu? Kad im treba nesto ne prestaju smarat svojim placenim tekstovima, a onda se po 4 godine sakriju, nigdje ih, nit znas sta rade ni gdje su
Od 1992.-1995. Srbi su napravili genocid nad Bosnjacima, no UZP stranke SDA prema Bosnjacima traje od 1992. do danas.Nije dovoljno da mafija SDA samo odstupi sa vlasti, a da njihovi nasljednici nastave vladati po istoj matrici.Neka novoizabrana vlast donese zakon o porijeklu imovine i oduzimanju nelegalno stecene.Tek tada bi se novoizabranoj vlasti moglo vjerovati da sami nece ciniti isto.
SDA osvaja Mostar, SDA osvaja Brcko, SDA premijer u TK, SDA premijer u Zenici, SDA premijer u SBK, SDA premijerka u Gorazdu, SDA osvojila Bosanski Petrovac od SNSD-a. SDA osvojila Zivinice od SDP-a  SDA osvojila Jajce od HDZ-a SDA osvojila Banovice od PDA SDA osvojila Visoko od nezavisne.  SDA sama pobjedila cetvorku u Novi Grad, najvecu opcinu u BIH.  SDA sama pobjedila cetvorku sirom BIH, Kaknju, Ilijasu, Trnovu, Hadicima, Vogosci i jos mnogo drugih opcina!! I kazu nestala SDA :) .
Mnogi SDA hajteri se raduju kada neko napusti SDA i osnuje novu stranku, a da ih nista historija nije naucila, jer primjera radi NIP nije nanio stetu SDA-u koja danas ima isto glasova kao i kada nije bilo NIPa, dok je taj isti NIP danas opustosio takozvane gradjanske stranke i u KS unistio SDP, NS i SBB koji su nestali sa politicke scene. Zato su se Niksic, Kojovic i Radoncic sakrili u misju rupu
SDA osvojila Bosanski Petrovac od SNSD-a. SDA osvojila Zivinice od SDP-a  SDA osvojila Jajce od HDZ-a SDA osvojila Banovice od PDA SDA osvojila Visoko od nezavisne.  SDA sama pobjedila cetvorku u Novi Grad, najvecu opcinu u BIH.  SDA sama pobjedila cetvorku sirom BIH, Kaknju, Ilijasu, Trnovu, Hadicima, Vogosci i jos mnogo drugih opcina!! I kazu nestala SDA :)
Dajte nam sada sve podatke, da vidimo to sto ste nas sedmicama trovali da je SDA uzgibila. Vidjecete da je SDA najveci pobjednik , sa preko 250 000 glasova na manje od 50% izlaznosti, dok cete vidjeti da je NIP na 60 000 sto je sitna riba za SDA, da je SDP dozivio katastrofu, da je SBB nestao, da NS jedva da se vidi.
SDA najveci pobjednik lokalnih izbora i pored pokusaja medija da obmane javnost. SDA sama u Sarajevu dobila 5 od 9 opcina, medju kojima je Novi grad koja je sama pola Sarajeva, tako da je SDA osvojila preko 70% u KS. SDA je i najaca stranka na Ilidzi kao sto je prva i u Bihacu. Jedan na jedan SDA je prva u 90% BIH !!!
Ako liči na gos.Horu,sigurno će zabavljati narod poz.humorom.
I Kalesiju je dobio Zijad Kulanić iz SDA koji liči na Ismeta Horu
Jaka SDA jaka BIH💪💪💪
E moja cetvorko,od 9 opstina 4 ste uspjeli osvojiti
4 opstine i gradonačelnika Sarajeva. I još gradonačelnike Tuzle,Zenice,Gorazda itd
Pa u tim opstinama sto si nabrojao SDA nije ni imala načelnika