Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako divna vijest, samo smo sebi presudili, propast naravno
propast nego sta, sad cemo tek vidjeti kako se unistava drzava i ostvaruju licni interesi
Građani su glasali za povratak u 92. e neka nam ja Bog na pomoći sa ovim nacionalistima kmoji nas neće voditi ka boljemu sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad vidim ko je u predsjednistvu pravo pasos u ruke i bjezati iz drzave
uvali se na socijalu u kakvoj hladnoj drzavi.
Kazu da su vec guzve na granici :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko vam dana treba da podjelite FBiH?
Bez obzira na sve, propusta je mnogo, ali SDA je ipak najozbiljnija drzavotvorna stranka, njena pobjeda je vazna i za drzavu i narode koji u njoj zive.Tek u toku kampanje se vidjelo kako pojedini kao Jadončić. igraju prljavo, prema tome hvala Bogu da nam takav nije clan kolektivnog sefa drzave.Ivanic je najmanje zlo iz RS, dok bi i za Hrvate i za drzavu bilo bolje da ih predstavlja Raguz, covjek korektne proslosti i pametnog pogleda prema buducnosti!
vazno je da je dodikova tucaljka ostala blize njemu
Ivanovic nije los izbor bolji nego Dokina ljubavnica Cijanovicka,koj moze okrenuti novu pricu Bosne I Herzegovina.Covic sminker koj ce sve raditi da hrvatima pripane Herzegovina to je bijo Tudzmanov cilj lezi ogromn bogastvo.Izbegovic Pasa samo geda da uzva,Bosnje neka prose po ulcama.🙊🙉🙈
Zato će biti 100.000 radnih mjesta. Zna se tarifa, 10-15 hiljada KM, zavisno od položaja firme. U naredne 4 godine vidim propast u željeznicama, stečaj grasa, na novim gradilištima autoceste zaustavljeni radovi zbog stečaja izvođača...
zlatne kaske spremne, da se govana najedemo koja smo izglasali..
Sad imamo tri masona u vrhu,mašala
...dakle, 100.000 radnih mjesta, treći i šta ono bi ivanić obećavao?
kako sta? pa promjene bre.
Glasaj ili trpi, definitivno ćemo trpit' !
cccc pišam vas i direktno i kompenzacijski....
ako ovi članovi predsjedništva usuglase barem jednu odluku, to ce biti ravno ulasku u nato i eu.. šalu na stranu, moramo krenuti u velike reforme, kako bi se mrdnuli iz 1992 godine.
nista, odoh nastavit da spavam.
KO POČNE DA MI KUKA IMA ŠAMAR OD MENE!
Sušiću napolje !!!
Odlicno, oni u Predsjednistvo, mi u govnima... nema promjena, znaci...
Cestitke predsjedniku Izetbegovicu