Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je najgore, nema niko strucan. Ili je 'Rvat, Srbi ili Bosnjo. "Drugi" nemaju sanse da se kandidiraju. Znaci ne mozes biti neutralan i skolovan.
@HasanSeckati znas li ti koliko fakulteta ima Korman?On je jedan od najobrazovanijih ljudi u MUP-U.Zato poklopi se .
Saobracajna skola-vulkanizer da si ti ziv i zdrav
da je toliko obrazovan i spretan ne bi na državnoj sisi bio
Korman definitivno najbolji.
Kakav licemjer od covjeka je ovaj Korman, neki dan kaze da zbog zdravstvenih problema nije vise za rada u policiji :) https://www.klix.ba/vijesti/bih/ensad-korman-vise-ne-zeli-biti-na-celu-fup-a-vlada-fbih-mora-pronaci-novo-rjesenje/230426073 i nakon toga kandidat za druge 2 policijske institucije :) , u prevodu, u ove 2 nikakva odgovornost, ne mora se puno raditi, a plata ista ili veca! Vidi mu se po cehri da je neki bas "inteligentan" covjek :) !
tri čojka a dvije stolice! zaebano skroz
MoRel' Korman za direktora u jednoj, a zamjenika u drugoj agenciji? Da sve poklopi.
Može sve kod nas u BiH. MORE!!!!
Mijenja stranke kao carape